2777
2789
عنوان

کتابخونه

43 بازدید | 6 پست

من برای درس خوندن تمرکز ندارم با اینکه خونه اوکیه ساکته ولی همش حواس پرتی و پرش ذهن نمیزاره بخونم یا یه روز میخونم فرداش ول میکنم روتینمو نمیتونم رعایت کنم به نطرتون برای مشکلم کتاب خونه رفتن خوبه؟ اینم در نظر بگیرین که نزدیک نیست و فاصله داره

اره کتابخونه خیییییییییییییلی خوبه 

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتاب خونه هم بری

همینه تازه استرس راه هم داری خیلی ها هم اونجا پچ پچ میکنن باید خودت به خودت متعهد باشی وگرنه خونه و کتابخ نه فرقی نداره  هر چی حواستو پرت میکنه بزار کنار قلبش قشنگ برو جیش کن هی ره هوای دسشویی پا نشی بری بیرون یه کمی هم خوراکی بزار کنار دستت به بهانه گرسنگی ار اتاق نری بیرون قبل مطالعه هم کارهایی که باید انجام بدی رو انجام بده که هی حوایت پرت نشه

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
به نظرم چند روز تو هفته برو برای درسای سنگین و مهم و روزایی که خونه هستی با تکنیک پومودورو(مثلا بیست ...

راستش یه امتحان مهم و سنگین دارم که مثلا دو هفته مدارم مطالعه نیاز داره درسای سبک تر و حالا هر جوری شده پیش میبرم اینو واقعا موندم چون بعد دو روز ول میکنم و باید برگردم از اول