2777
2789
عنوان

کتابخونه

49 بازدید | 6 پست

من برای درس خوندن تمرکز ندارم با اینکه خونه اوکیه ساکته ولی همش حواس پرتی و پرش ذهن نمیزاره بخونم یا یه روز میخونم فرداش ول میکنم روتینمو نمیتونم رعایت کنم به نطرتون برای مشکلم کتاب خونه رفتن خوبه؟ اینم در نظر بگیرین که نزدیک نیست و فاصله داره

اره کتابخونه خیییییییییییییلی خوبه 

ان الابرار لفی نعیم : همانا نیکوکاران در بهشت های پرنعمت جای دارند.در زمان حضرت امام هادی علیه السلام شخصی نامهای نوشت از یکی از شهرهای دور نامهای نوشت که آقا من دور از شما هستم. گاهی حاجاتی دارم، مشکلاتی دارم، به هر حال چه کنم؟ . حضرت در جواب ایشان نوشتند: «إِنْ کَانَتْ لَکَ حَاجَةٌ فَحَرِّکْ شَفَتَیْک» لبت را حرکت بده، حرف بزن، بگو. ما از شما دور نیستیم. من یه وبلاگ دارم که درباره ی حجاب مطلب میزارم اگه دوست داشتی در این باره اطلاعات داشته باشی بهم بگو تا تو خصوصی برات بفرستم.چند تا دارو که به من کمک کردن: قطره ی پرسیکا و دنتول برای دندان. قطره ایبروگل برای سندروم ibs و معده درد و مشکلات گوارشی. قرص ویتاگنوس برای درد عادت ماهانه. هرشب حنا با آب بزارید کف پاتون جوراب بکشید بخوابید برای خروج سودا از بدن خوبه. تاپیک های مهریه داره میترکه پشت این قانون هدف افزایش جمعیته ، که مرد راحت زنش رو طلاق بده بره جوون تر بگیره بچه بیارن حق طلاق حتما بگیرید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کتاب خونه هم بری

همینه تازه استرس راه هم داری خیلی ها هم اونجا پچ پچ میکنن باید خودت به خودت متعهد باشی وگرنه خونه و کتابخ نه فرقی نداره  هر چی حواستو پرت میکنه بزار کنار قلبش قشنگ برو جیش کن هی ره هوای دسشویی پا نشی بری بیرون یه کمی هم خوراکی بزار کنار دستت به بهانه گرسنگی ار اتاق نری بیرون قبل مطالعه هم کارهایی که باید انجام بدی رو انجام بده که هی حوایت پرت نشه

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

به نظرم چند روز تو هفته برو برای درسای سنگین و مهم و روزایی که خونه هستی با تکنیک پومودورو(مثلا بیست و پنج دقیقه درس و پنج دقیقه استراحت)پیش ببر

https://t.me/gypsophilaax"👩🏻‍⚕️📚☕"

به نظرم چند روز تو هفته برو برای درسای سنگین و مهم و روزایی که خونه هستی با تکنیک پومودورو(مثلا بیست ...

راستش یه امتحان مهم و سنگین دارم که مثلا دو هفته مدارم مطالعه نیاز داره درسای سبک تر و حالا هر جوری شده پیش میبرم اینو واقعا موندم چون بعد دو روز ول میکنم و باید برگردم از اول