یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من فقطشم به خاطر خوردن هله حوله بستنی چیپس و پفک و تحرک نداشتنه الان از اول تیر ماه شروع کردم به رژیم گرفتن از ۷۸ کیلو و خوردهای رسیدم به ۷۲ کیلو تا آخر شهریور ببینم میتونم برسونم به ۶۷ یا ۶۶ کیلو
وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
خب چطوری رژیم گرفتی چی حذف کردی چقدر خوردی در طول روز تحرک کردی
ببین در روز حدود ۵۰۰۰ قدم راه رفتم شیرینی و هلهوله و چیپس و پفک و بستنی رو به طور کامل حذفشون کردم غذامم شده پروتئین بیشتر یعنی تخم مرغ میخورم بدون نون مرغ میخورم بدون نون برنجم شده هفتهای یه بار شکر کامل حذف کردم
وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
انزیم های که ترشح میشه از پانکراس به خودش برمیگرده و باعث التهاب میشه ، و ممکنه سالی چندبار حمله داشته باشی با شدت بالاکه هر دفعه یک هفته تا ۱۰روز باید بستری شی بدون اب و غذا