2777
2789
عنوان

تجربه من و شما در میکاپ و آرایش

152 بازدید | 15 پست

رژ لب جامدتون ( مداد نه ) چه برند و رنگی هست رنگشم نگفتید مشکلی نیست برندشو بگید مات باشه و خیلی بمونه 

یا هر لوازم ارایشی که استفاده کردید و راضی بودو بگید خودم شروع میکنم کانسیلر رولوشن عالیه حتی اگه فیکسشم نکنید تا وقتی که بشوریدش سر جاس

زنی که فمنیست نیست به خودش خیانت میکنه. مربی رسمی در فدراسیون بدنسازی. سوال ورزشی و رژیم داشتید در خدمتم 

رژلب های جامد خوب، درکل ماندگاری خیلی بالایی ندارن

ماندگاری خیلی بالا=سرب بالا

من برند فانوما و مارال که هردوتاشم ایرانیه داشتم و خوبن

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

راستش برند باز نیستم عزیزم(پولشو ندارم) 🤣🤣

واسه همه همینه قربونت بشم برندای ترک واسه ما بهتر میشینه امریکاییا با دلار حساب میشن گرونتره🤣😭

زنی که فمنیست نیست به خودش خیانت میکنه. مربی رسمی در فدراسیون بدنسازی. سوال ورزشی و رژیم داشتید در خدمتم 

رژلب های جامد خوب، درکل ماندگاری خیلی بالایی ندارنماندگاری خیلی بالا=سرب بالامن برند فانوما و مارال ...

مرسی عزیزم

ریمل ایزادورا خیلی راضیم

کانسیلر‌ گلدن رز راضیم رژگونه پودریشم تازگی گرفتم دوبار استفاده کردم خیلی خوب بود

رژگونه شیگلم دوست دارم ولی ماندگاریش انچنان خوب نیستش

لیپ گلاس های کالیستا دارم راضیم ازش

پالت سایه رولوشون هم دارم راضیم

اسی اگر پودر فیکس مارک خوب میشناسی که راضی باشی بهم بگو

وَلی زور خدا از هَمه بیشتره🌸

ریمل ایزادورا خیلی راضیمکانسیلر‌ گلدن رز راضیم رژگونه پودریشم تازگی گرفتم دوبار استفاده کردم خیلی خو ...

مرسی عزیزدلم 

پودر فیکس نوت عالیهههه

مرسی عزیزدلم پودر فیکس نوت عالیهههه

قیمتش نمیدونی چنده؟

میخواستم این دفعه کانسیلرم نوت بگیرم ولی باز همون گلدن رز گرفتم لوازم ارایشی گفت چون اون به پوستت بهتر نشسته عوض نکن مارکشو

وَلی زور خدا از هَمه بیشتره🌸

ریمل ایزادورا خیلی راضیمکانسیلر‌ گلدن رز راضیم رژگونه پودریشم تازگی گرفتم دوبار استفاده کردم خیلی خو ...

میگم منم ریملم ایزودوراس رنگ نارنجیشه

مال تو گوله گوله روی مژه نمیشه؟

قیمتش نمیدونی چنده؟میخواستم این دفعه کانسیلرم نوت بگیرم ولی باز همون گلدن رز گرفتم لوازم ارایشی گفت ...

اره عوض نکنی بهتره

من ۴۰۰ و خورده ای گرفتم عزیزم