2777
2789
عنوان

شماجای من بودید چکارمیکردید

93 بازدید | 6 پست

دختر ۵ ساله م رو بردم کلاس منتظر بودم کلاسش شروع بشه یهو یه پسره هم سن و سال دخترم برگشت به دخترم گفت نگا داره و دخترمم چیزی نگفت منم فقط به پسره نگاه کردم و فقط به دخترم گفتم که این بی ادبه ولی احساس میکنم شاید واکنشم کم بوده بعدم با مربیشون بی ادبی کرد و مربیم گفت وای که چقد تو گوشت تلخ و بداخلاقی

با خودم میگم نکنه دخترمم بخاد همیشه سکوت کنه چون واقعا خودم چیزی یادم نمیومد به بچهه بگم

وقنی که دختر کوچکی بودم،هیچکس بهم نگفت تو دختر خوشکلی هستی! به نظرم باید به تمام دختران کوچک،حتی اگر زیبا نباشند،گفته شود که تو چقدر زیبا هستی...!مرلین مونرو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دخترت باید میگفت، دیدن عن صفا داره

چه جواب خوووبی😆

وقنی که دختر کوچکی بودم،هیچکس بهم نگفت تو دختر خوشکلی هستی! به نظرم باید به تمام دختران کوچک،حتی اگر زیبا نباشند،گفته شود که تو چقدر زیبا هستی...!مرلین مونرو
نه به وقتش یاد میگیرهبذار دخترت همینجوری باشهاون استثنا بوده که اینقدر بی ادب بوده

مرسی از راهنماییت

بچه ست اخه اونم. چی بگی. باید به مادرش بگی اونهم اگه بپدیره

اره منم بهمین فکر کردم ولی نگران بودم دخترم همیشه همینجور بمونه و جواب دادن یاد نگیره