2777
2789

مخصوصا اگه از لحاظ مالی اوکی بودین و هستین و دلیلتون بیشتر مسئولیت های بچه داری و سختیاش بوده

اگه میشه اختلاف سنی بچه ها و جنسیتشون هم بگین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بشدت راضی هستم هزار بار هم برگردم نمیزارم بچم تک فرزند بمونه دوتا پسر دارم از لحاظ مالی مشکلی نداریم اما مرفه بی درد هم نیستیم اینم بگم بچه داری مخصوصا برای امثال من که دست تنهان خیلی سخته اما ارزششو داره❤️

8 سال پسر کاملا راضی

من خیلی مرددم

هر لحظه و هر روزم بهش فکر میکنم

واقعا خسته شدم

نمیتونم تصمیم بگیرم🤦🏻‍♀️

دخترم حدودا ۸ ساله است و آرومم هست

ولی باز به بچه ی کوچیک و شب بیداری و اذیتا فکر میکنم استرس میگیرم

از طرفی هم نگران آسیب های تک فرزندیم

هرگز برای تصمیم گیری از کسی که همون کارو انجام داده مشورت نخواین چون اون ادم مجبوره مغزش کارشو درست براش جلوه بده.اختلاف سنیشون ده سال کاملا ناراضی اگه برگردم عقب هرگز نمی اوردم دومی رو

من مردد بودم وقتی ام من خاستم با تمام وجودم بچم سقط شدچقد پشیمونم بچم ۳سالش بود نیوردم الان ۸سالشه ب ...

خب میتونی بازم بیاری

۸ سال چیزی نیست

منم موقعی که پسر بزرگم ۶ سالش بود باردار شدم ولی سقط شد

بچه های من الان  ۱۲ سال اختلاف سنی دارن

از خیلی جهات راحت تری

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی

من دخترم ۵ سالشه امسال میره آمادگی

و بشدت تهت فشارم از طرف مادر همسر و خوده همسر 

چون همسرم تک فرزندن بچه دوس دارن کلا زیاد باشه

ولی من تن به این مشکل دیگه نمیدم نخواهم داد 

این زِندگی کُلِش چَرخُ فَلَکِ:🌏🎡بالا جَنبهِ داشتهِ باش🤌🦋 ؛ پایین صَبر...🫂🍃