2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توو دلته

خدا مطلقا باهامه و من همه کارامو ب خدا سپردم و برام ب نحو عاااااااااالی حلش کرد.قدرت مطلق خداوند پشت منه و کسی توانایی مقابله با خدا رو نداره...ممنونم خدا جووووووونم که همیشه پیشم بودی و هوامو داشتی و منو از همه بدیها دور کردی...خیلیییییی دوست دارم خدا جونم...بوووس بووووووووس💋💋💋

زندگی خیلی بی رحمه...

خدایا میشه صبح بیدار نشم بخدا اگه یه نفر تو دنیات کم بشه هیچی نمیشه😔

گلی جون صدام کنید😚(دیگه درانتظار اتاناز نیستم😅😅دوتا گل دختر ناز خدا بهم داده😍ایشالاروزی همه منتظرا🤗
خیلی وقت۶ منو رها کرده به حال خودم

حالتو درک میکنم(چون واس منم پیش اومده توو گذشتم) واس همین میگم مطمنم تو ولش کردی اون ولت نکرده

خدا مطلقا باهامه و من همه کارامو ب خدا سپردم و برام ب نحو عاااااااااالی حلش کرد.قدرت مطلق خداوند پشت منه و کسی توانایی مقابله با خدا رو نداره...ممنونم خدا جووووووونم که همیشه پیشم بودی و هوامو داشتی و منو از همه بدیها دور کردی...خیلیییییی دوست دارم خدا جونم...بوووس بووووووووس💋💋💋
حالتو درک میکنم(چون واس منم پیش اومده توو گذشتم) واس همین میگم مطمنم تو ولش کردی اون ولت نکرده

😢😢دیگه خسته شدم

دارم خفه میشم از بغض

گلی جون صدام کنید😚(دیگه درانتظار اتاناز نیستم😅😅دوتا گل دختر ناز خدا بهم داده😍ایشالاروزی همه منتظرا🤗
😢😢دیگه خسته شدم دارم خفه میشم از بغض

نمیدونم مشکلت چیه ولی احتمال زیاد از خدا درست درخئاست نمیکنی.با ایمان کامل ازش بخاه جوابتو میده.

نتم تموم شد 😐

با بابابزرگم

قهرم این پنج ساله شاید سالی یبار رفتم سر مزارش

نمیگم حلالش نمیکنم یا نبخشیدمش ولی باهاش قهرم☹

فردا میرم سر مزارش یه دل سیر گریه میکنم ببینم چرا من باید این همه سختیو تحمل کنم؟

نمیدونم مشکلت چیه ولی احتمال زیاد از خدا درست درخئاست نمیکنی.با ایمان کامل ازش بخاه جوابتو میده.

😭😭😭😔😣

عزیزم میشه بگی چرا؟

موقعی که خواستن نافمو ببرن گفته نافشو ببرین واسه پسر عموش یه رسم خییلی قدیمی که وقتی بزرگ بشم بدنم به پسر عمو 

بزرگ شدم و از پسرعمو متنفر ولی محکوم به ازدواج اجباری😔