2777
2789

سلام 

بچه ها شرایطم رو میگم و کمکم کنین چون موقعیت دکتر رفتن ندارم 

۱.من چندین روز بیمارستان بستری بودم و بهم آنتی بیوتیک میزدن: مصرف آنتی بیوتیک

2.همزمان چون رو تخت بودم تا میرفتم دستشویی طول میکشید نوار بهداشتی گذاشتم که احتیاطی نشه:استفاده از نوار بهداشتی گاها هم خالی 

در ضمن این رو بگم که مارک نوار بهداشتیم مای لیدی هست و این تایم هم مای لیدی بود اما از نوع دیگش میتونه باعث ایجاد حساسیت بشه

۳.تحرک نداشتم

چند روزی از این اتفاقات گذشت 

و من حدود یک روز دچار تورم واژن شدم ولی خوب شد فقط یک روز بود 

ترشحاتم زیاد شد گفتم لابد از سرم های زیاد هست ک آب بدنم زیاد شده 

ولی ترشحاتم بو نداشت و دقیقا مثل همیشه بود

بعدش دچار قرمزی شدم 

الان ترشحاتم بو نداره 

مثل همیشه هست عادی

تکرر ادرار 

سوزش ادرار و تب ندارم 

ولی خب بعد از زدن کرم ضد قارچ پوست ریزی فقط رو پوست واژن داشتم 

و لابیا هامم زبر شده بود این حس میکنم از خشکی هست

به نظر خودم عرق سوز یا خشکی هست چون با آب خوب میشه موقتا 

بعد از کرم ضد قارچ تا نیم ساعت اوکی بود بعدش شروع به سوزش کرد و انگاری بدتر و خشک تر شد

حالا به نظرتون قارچ هست یا عرق سوزی یا آلرژی؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول پماد سوختگی یا زینک اکسید بزن اگه بعد یک روز فرقی نکرد

لوسیون بتامتازون و کلوتریمازول بگیر هردو رو ترکیب کن بزن

اولش یه کم شاید بسوزه اونم شاید

روزی سه بار بزن

هر روزم خودتو بشور با شوینده مخصوص بانوان

بعد بهتر شدی روزی دوبار

زدم هوش مصنوعی برات

ا توجه به شرایطی که گفتید، به نظر می‌رسه که چند عامل مختلف می‌تونن باعث این علائم شده باشن. حالا با توجه به توضیحاتی که دادید، احتمال‌ها رو بررسی می‌کنم:

قارچ واژن (کاندیدیازیس):

معمولا وقتی عفونت قارچی هست، ترشحات سفید و غلیظ ایجاد میشه و ممکنه بو داشته باشه، همچنین سوزش و خارش هم معمولاً از علائم دیگه است. از اونجا که شما گفتید ترشحاتتون بو نداره و مثل همیشه است، احتمال قارچ به نسبت کمتر به نظر میاد.

استفاده از کرم ضد قارچ هم ممکنه فقط برای مدتی به وضعیت کمک کرده باشه و بعد علائم برگشته باشن.

آلرژی به نوار بهداشتی یا مواد بهداشتی:

نوار بهداشتی‌ها، مخصوصاً اگر مارک یا نوعش تغییر کرده باشه، می‌تونن باعث حساسیت و تحریک پوست بشن. زبری لابیاها و خشکی که اشاره کردید می‌تونه ناشی از واکنش آلرژیک به مواد به کار رفته در نوار بهداشتی باشه. این حساسیت ممکنه باعث قرمزی، خشکی و احساس سوزش بشه.

اگر مدت طولانی از نوار بهداشتی استفاده کردید و به علت عدم تحرک و عرق‌کردن، پوست تحریک شده باشه، احتمال ایجاد علائم مشابه عرق سوزی وجود داره.

عرق سوزی و خشکی پوست:

وقتی تحرک کم باشه و از نوار بهداشتی استفاده بشه، عرق سوز شدن ناحیه تناسلی کاملاً ممکنه. این علائم معمولاً با شستشو و مرطوب‌کننده‌ها بهتر میشه. پوست‌ریزی و سوزش که پس از کرم ضد قارچ به وجود اومده، بیشتر به نظر می‌رسه که ناشی از خشکی و تحریک پوست باشه.

استفاده از کرم ضد قارچ ممکنه باعث خشکی بیشتر بشه، چون بیشتر کرم‌ها برای درمان قارچ دارای مواد خشکی هستند.

توصیه‌ها:

شستشو با آب سرد یا ولرم: به جای استفاده از صابون‌های معطر، فقط با آب تمیز و بدون هیچ ماده شیمیایی پوست رو شستشو بدید.

استفاده از کرم مرطوب‌کننده: اگر خشکی و زبری احساس می‌کنید، از کرم‌های مرطوب‌کننده مخصوص ناحیه تناسلی استفاده کنید.

تغییر نوار بهداشتی: اگر شک دارید که نوار بهداشتی باعث حساسیت شده، بهتره مارک یا نوع نوار بهداشتی رو تغییر بدید و از انواعی که مواد شیمیایی کمتری دارن، استفاده کنید.

استراحت و مراقبت از پوست: سعی کنید از تماس با مواد تحریک‌کننده پرهیز کنید و تا حد ممکن از استفاده از نوار بهداشتی در شرایطی که ضروری نیست، خودداری کنید.

اگر این علائم ادامه پیدا کرد یا بدتر شد، حتی بدون مراجعه حضوری به پزشک، ممکنه بتونید از مشاوره آنلاین با پزشک استفاده کنید.

اگر سوال دیگه‌ای دارید یا علائم تغییر کرد، می‌تونیم بیشتر بررسی کنیم.

اول پماد سوختگی یا زینک اکسید بزن اگه بعد یک روز فرقی نکردلوسیون بتامتازون و کلوتریمازول بگیر هردو ر ...

اینم بگم اوایل خیلیییی خارش داشتم الان خیلیییی کمتر شده 

حالت خارشی بود ک دست زخم هست میخواد خوب بشه میخاره اون حالتی بود 

کلوتریمازول دارم هم خارجی هم داخلی زدم تا نیم ساعت خوب بود ولی بعدش شدیدا سوزوند 

باید چقدر بمونه تو و روش؟