2777
2789
عنوان

تم خونه تازه عروس چه رنگی باشه که از مد نره

| مشاهده متن کامل بحث + 685 بازدید | 68 پست

عزیزم پالت رنگ خنثی هیچوقت از مد نمیره

از اون موقعی که دوربین اختراع شد تا الان توی هر دوران رنگای خنثی شیک شیک بوده! 

رنگای خنثی شیک واسه خونه مثلا بژ و نسکافه‌ای اینا 

شاید بگی دلم میگیره و اینا ولی با چند تا گل و گیاه اپارتمانی اوکی میشه یا اگرم نخوای؛ با چند تا چیزای دکوری کوچیک و شیک مثل مجسمه های کوچیک، صندلی دکوری و ایتا که چند سال یه بار بتونی با ترند ها عوضشون کنی که خونه ترند بمونه هم عالیه

یعنی بنظرم کل خونه پالت بژ اینا باشه

و با جزییات دکوری خونه‌ت رو طبق اخرین مد نگه دار و که راحتم بتونی عوض کنی و نخوای کلیییی پول بدی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم پالت رنگ خنثی هیچوقت از مد نمیرهاز اون موقعی که دوربین اختراع شد تا الان توی هر دوران رنگای خن ...

بعد این پالت رنگ خنثی که من گفتم چون خنثی هست و یکم مایل به گرمی هست، توی روز ها که نور هست و اینا انقدرررر خوته حس ارامش بهت میده که حد نداره! چون بنظرم خونه‌ای که بیشتر تناژش سمت رنگای سرد هست بی‌روحه برای همین میگم بنظرم از سفید و نقره‌ای اینا اگرررر از طرح خیلی مدرن خوشت نمیاد، دوری کنی

ولی اگر نه خوشت میاد همه‌چی خونه مدرن‌طور باشه برو سمت رنگای مات نقره‌ای و سفید و طوسی و سیاه اونم خیلی شیک خواهد بود

ولی اصولا ابی و قرمز و سبز اینا بعد یه مدت دلت رو می‌زنه و از مد میفته

تم خونه من پزیرایی کرم نسکافه ای آشپز خونم سیلور و مشکی همه وسایلام با کاببنت سفید

دقیقا مثل من

خیلی سال هم از عروسیم گذشته ولی باز خونه ام قشنگه.

فقط مدل مبلام کمی قدیمی شده باید عوض کنم.

دقیقا مثل منخیلی سال هم از عروسیم گذشته ولی باز خونه ام قشنگه.فقط مدل مبلام کمی قدیمی شده باید عوض ک ...

من با اینکه تازه عروسی کردم 

همه کفتم طوسی بخر نقره ای و ...

من کفتم فقط کرم نسکافع ای 

رنکی که همیشه مده و خوشکله

سبک دکوراسیون خونتون قراره چی باشه؟ اینم انتخاب کردی؟ 

مثلا کلاسیک؟ نئو کلاسیک؟ مدرن؟ مینیمال؟ گوتیک؟ تلفیقی؟ وینتیج؟ روستیک؟ ساحلی؟ صنعتی؟ یا...؟ 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏