2777
2789

من خیلی دوس دارم آدم خوبی باشم...ولی انگار تنبلیم میاد،منظورم تو کمک کردن به بقیست،اخه یه مسئله ای هم هست این که خود شاغل نیستم و شوهرمم خسیسه و اگر بخوام به کسی کمک مالی کنم راضی نیست پس یه جورایی قبول نیست....میشه شماها بگید چطوری اینکارو انجام میدید؟؟؟چیکار میکنید که حس میکنید آدم خوبی هستین و به کسی کمک میکنید‌.‌‌‌...دوس دارم اگر فردا روزی تو این دنیا نباشم حداقل تو زندگیم به چند نفر کمک کرده باشم🥲

همیشه ک کمک مالی نباید کرد 

بعضیا کمک روحی لازم دارن..مشاوره ..دلداری

دنیا و آخرت حسین:)))))🫀🪐 میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید..؟💞                                                    + بماقضیت‌عمرك‌یا‌ابن‌آدم؟- بحب‌الحسین ..+ ای‌فرزندِ‌آدم،عمرت‌راچگونه‌گذراندی؟- باعشقِ‌حسین♥️ :))!                                                                                       "به کوروش بزرگ افتخار،و به علی شاه مردان اقتدا میکنم💛"                                                                                           یه روزی هم میرم کربلا و ضریح و  بغل میکنم و میگم:"حالا منمو،کوه غممو،درمانِ اباعبدلله         حالا منمو ،چشم ترمو،بارانِ اباعبدلله...ای به قربان اباعبدالله...❤🫀        ۱۴۰۴/۵/۲۲ ..دوباره راهی نشدم...دوباره نیومدم..ولی تو فراموشم نکن💔

کمک غیر مادی کنین

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همیشه ک کمک مالی نباید کرد بعضیا کمک روحی لازم دارن..مشاوره ..دلداری

اخه کی؟خودم از همه اطرافیانم تنهاترم حقیقتش،میدونی دورس دارم اگر روزی رفتم اون دنیا خدا ازم راضی باشه😔

عزیزم همینکه خوش زبون باشی دل کسیو نشکنی مهربون باشی،آدمایی هستن اینقد کمک‌های مالی یا نذر و این‌چیزها میکنن اما بد زبونشون کل اعمالشونو باطل میکنه اصل هر عمل به نیتشه، نیت خوب داشته باش خدا خودش جورش میکنه

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،برادرای محترم ریپلای نزنین و لایک نکنید لطفا

دلسوزی نکن برای کسی چون از خدا دلسوزتر نیستی ناشکری نکن یه مرحله ایی رسیدم که جز زیبایی چیزی نمیبینم ...

خوش به حالت کاش مثال بزنی و بگی چه طور به این درجه رسیدی. چون بعضی مشکلات که سالها درگیری واقعا سخت

اخه کی؟خودم از همه اطرافیانم تنهاترم حقیقتش،میدونی دورس دارم اگر روزی رفتم اون دنیا خدا ازم راضی باش ...

تو همین فضای مجازی..تو همین نی نی سایت..

خیلیا میان درد و دل میکنن..میتونی بهشون روحیه بدی

مطمئن باش همین کمکای کوچیک رو خدا نادیده نمیگیره❤

دنیا و آخرت حسین:)))))🫀🪐 میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید..؟💞                                                    + بماقضیت‌عمرك‌یا‌ابن‌آدم؟- بحب‌الحسین ..+ ای‌فرزندِ‌آدم،عمرت‌راچگونه‌گذراندی؟- باعشقِ‌حسین♥️ :))!                                                                                       "به کوروش بزرگ افتخار،و به علی شاه مردان اقتدا میکنم💛"                                                                                           یه روزی هم میرم کربلا و ضریح و  بغل میکنم و میگم:"حالا منمو،کوه غممو،درمانِ اباعبدلله         حالا منمو ،چشم ترمو،بارانِ اباعبدلله...ای به قربان اباعبدالله...❤🫀        ۱۴۰۴/۵/۲۲ ..دوباره راهی نشدم...دوباره نیومدم..ولی تو فراموشم نکن💔

سلام عزیزم میتونه کمک مالی نباشه 

میتونی توی یه قسمتی که علاقه داری مطالعتو ببری بالا مثلا تفسیر سوره های کوچیک حدیث و ... یه وقتی پیش میاد یکی میاد باهات دردودل میکنه میتونی با یه نور که از قلبت و علمت میاد، به کل زندگیش برکت بدی.خیلی اجرش بهتر و بالاتراز اطعام و هدیه و... هست.

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆

عزیزم مگه فقط کمک مالی منظور هست من اینجوری کمک میکنم اگه میدونم کسی بیمارهست براش حمدوآیت الکرسی میخونم همیشه برای اموات فاتحه میفرستم حتی کارای کوچکی مثل تمیزکاری ،آشپزی،گل دادن به گل وگیاه وحیوانات رو بانیت قربه الی الله انجام میدم وثوابش رو هدیه میکنم به اموات ،بیماران ،شهدا،اونایی که گرفتارن ومشکلی دارن ،بخشش کسایی که بهمون بدی کردن به نیت نزدیک شدن به خدا،زیارت ودعاهم ویکنم اول مدنظرم دعابرای بقیس ،حتی یه آشغال روزمین میبینی بردار بگو برای خدمت به بنده های توخداانجام میدم ،خرده نونات رو بریز برای پرنده ها ویاآشغال گوشتی چیزی داری بریزبرای گربه ها اینم کمکه

خوش به حالت کاش مثال بزنی و بگی چه طور به این درجه رسیدی. چون بعضی مشکلات که سالها درگیری واقعا سخت

نمیدونم انگار افتادم تو این راه باورت میشه من نماز گاهی میخونم الان تصمیم گرفتم کامل بخونم 

انگار حس میکنم این دنیا خیلی پوچه 

و مطمینم معبودی هم هست و ... 

میدونم من هرچی از خدا بخوام بهم میده 

هرچیزی مادی و دنیوی ولی من خود خدا رو میخوام 

اخه کی؟خودم از همه اطرافیانم تنهاترم حقیقتش،میدونی دورس دارم اگر روزی رفتم اون دنیا خدا ازم راضی باش ...

مثلا همین فضای مجازی هست البته نه که افراط شه و وقتت بره. یه برنامه هست پاسخگو از اون میتونی شبهات اعتقادیتم بپرسی اونو به زبان ساده بنویسی بذاری توی نت . یا مثلا پیشنهاد جالب تر، یه زبان  که بهش علاقه داریو یاد بگیری ، با همون مسائل اعتقادیو که میپرسی ترجمه کنی  بذاری توی اینترنت یا اگه خودتم نمیتونی فعالیت کنی بذاری توی یه کانال بقیه که میتونن ازش استفاده کنن

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆