2777
2789
عنوان

هزینه ای وی اف امسال چند شده

89 بازدید | 11 پست

یعنی کلا چقدر باید پول داشته باشی مرکز با مرکز فرق میکنه؟

باردار نیستم تیکر ان شاالله خونه خریدنم هست و ان شالله باردار بشم به دعای شما نی نی سایتی ها خیلی اعتقاد دارم دعا کنید تا خرداد هر دوش برام تیک بخوره

اگه گفتن لایکم کن

فقط 36 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱و موسیقی🎶 یه ورزشکار پر انرژی و نمونه💪والیبالیست🏐 تلاش واسه لاغرشدن وزن الان:57 کیلو⏲️ وزن هدف:۵۵کیلو⏲️ یه دختر تابستونی💅🌾 اقدام واسه مامان شدن🤰🏻مامانِ امیر ارسلان👶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تعیین جنسیت 60 تا70ای وی اف ساده 25 تا30 تومن

یعنی ۲۵تا۳۰میلیون تمام هزینه هاست؟

باردار نیستم تیکر ان شاالله خونه خریدنم هست و ان شالله باردار بشم به دعای شما نی نی سایتی ها خیلی اعتقاد دارم دعا کنید تا خرداد هر دوش برام تیک بخوره

سلام خوبی، شیراز بیمارستان مادر کودک تخمکشی کردم شد 15 هزینه تخمکشی، 0دداروهام شد 4 میلیون، سه بار سنو دادم 3 میلیون شداامپولام حدد یک نیم میلیون شد0انتقالم فکر کنم 10میلیون هست، خرد خرده هم هست ک هزینه کی

سلام خوبی، شیراز بیمارستان مادر کودک تخمکشی کردم شد 15 هزینه تخمکشی، 0دداروهام شد 4 میلیون، سه بار س ...

چند تا جنین انتقال 

اونم ک گرفتنش صدرصد نیس این هنه خرج کن اخرش نشه چی🥹

راست میگی الاخره یک جورایی آخرین راه هست

سلام خوبی، شیراز بیمارستان مادر کودک تخمکشی کردم شد 15 هزینه تخمکشی، 0دداروهام شد 4 میلیون، سه بار س ...

بدون بیمه؟بیمه حمایتی نمیکنه

بیمه تامین اجتماعی بودم، بدون بیمه هزینه تخمکشی و سوزا بالاتر هست

اوه چقدر بالا