2777
2789
عنوان

بنظرتون جهاز ببرم یا نه

100 بازدید | 11 پست

دوماد میگه من خودم همه چی دارم ولی رسم شهر اونا اینه کل جهاز با دختره 

همشم میگه هیچی نیار ولی خودم خجالتم میشه البته پول ندارم انچنان جهازیم بگیرم ولی خب غمم شده واقعا 

کسی بوده بدونه هیچ جهازی ازدواج کرده باشه و بعدها طعنه نخوره؟؟ 

زنـدگی را بایـد صـبـورانه زیـست🍃ـ🌾

همکارم بود. گفت ظرف و ظروف با خودم بردم. الان دیگه کسی کاری نداره

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من جهاز نیاوردم یعنی سر لجبازی دو خانواده نه جهاز داشتم نه عروسی از خانواده شوهر خیلی طعنه شنیدم ولی از خود شوهرم نه همیشه پشتم بود 

فقط 20 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

هر چقدر در توانته ببر . خودتو عذاب نده . حالا که خود داماد داره میگه چیزی نیار مشکلی نیست 😍

سازمان هواشناسی طی بیانیه ای اعلام کرد : یه کم هوای همدیگه رو داشته باشین . 💞

ببین الان شما میگی پول ندارم پس بخوای بخری هم چیز انچنانی ک ب چشم بیاد نمیتونی بخری پس همین حرف شوهرت و بگیر ک خودش کفته چیزی نمیخوام، بعدا چیزی هم گفت بگو چون خودت گفتی نخریدم وگرن میتونستم بگیرم

پولی هم ک داری برای خودت طلا بخر 

راستی وامت رو چیکار کردی پس؟

ببین الان شما میگی پول ندارم پس بخوای بخری هم چیز انچنانی ک ب چشم بیاد نمیتونی بخری پس همین حرف شوهر ...

ازدواج دوممه. شوهر سابقم واممو گرفت 

زنـدگی را بایـد صـبـورانه زیـست🍃ـ🌾