2777
2789
عنوان

شما جای من باشین چکار می کنید

139 بازدید | 12 پست

دوستان چهلم یکی از بستگان همسرمه

خودم دو تا بچه یک ساله دوقلو دارم 

خواهرم میخواد بچه ها رو بگیره که من برم 

ولی کسی نیست باهاش برم همه خودشون رفتن خونه صاحب عزا

من تنها اینجا موندم چیکار کنم بنظرتون 

مامانم هم میگه من خودم کار دارم از سر راه میرم 

خدایا تا بی نهایت شکرت بابت هدیه ای که بهم دادی من این هدیه رو از حضرت فاطمه زهرا دارم ازت ممنونم مادر♥️🌹

باهمسرت برو

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باهمسرت برو

همسرم می‌ره سمت مردونه 

خانما جدا هستن 

رومم نمیشه تنها برم 

خدایا تا بی نهایت شکرت بابت هدیه ای که بهم دادی من این هدیه رو از حضرت فاطمه زهرا دارم ازت ممنونم مادر♥️🌹
خب خودم تنهایی میرم

هیشکی تنهایی نمیاد مراسم دو سه نفر گاها پنج نفری باهم میرن

روم نمیشه انگار

همسرت کجاست پس

همسرم می‌ره سمت مراسم مردونه خانما جدا هستن 

همسرم می‌ره سمت مردونه خانما جدا هستن رومم نمیشه تنها برم

اونجادگه اینقدرشلوغه نیازنیست کسی باشه فوقش زنگ بزن خواهرشوهری عروسی خواهری جاری یه دقیقه بیان بیرون همراهت 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

هیشکی تنهایی نمیاد مراسم دو سه نفر گاها پنج نفری باهم میرنروم نمیشه انگار

هر چیزی یه اولین باری داره 

این دفعه برو تا خجالتت بریزه 

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24