2777
2789

پدر بزرگ و مادر بزرگ پدریم کلا بابامو دوست نداشتن با اینکه پسر اول خانواده اس اما اصلا دوسش ندارن 

حالا مارو هم دوست ندارن

داداشم تشنج کرده بود بیمارستان بستری بود،اونا باهاش دعوا میکردن میگفتن تو بچه رو مریض کردی 

بعد حالا انژیو کردن دختر عموم بیمارستان بستری بود

نشسته بودن گریه میکردن براش هردوتاشون، پسر عمومو هر شب روشو بوس میکنن اما داداشم که کنارش بود و اصلا بوس نمیکنن

تاریخ تولدشونو میدونن ولی ما نه

بابام یه موتور داره گفته تا زمانی بابام زندس مال اقاجونه

وقتی میریم خونشون پسر عموم با موتور هزار و یک جا میره

ولی وقتی داداشم سوار میشه میگه تو حروم زاده ای بنزینو تموم کردی

هردفعه میریم خونشون عموم به داداشم میگه بلند شو کارت باباتو بردار فلان چیزو بخر

هیچ وقت از جیب خودشون خرج نکردن

یا یه دفعه قرار شد بریم مسافرت

خدا شاهده خرج اونا افتاده بود رو دستمون

با پول بابام یه سوییت گرفتن و به بابام گفتن شما برین خونه دوستت اینجا جا نیست

ولی بابام گفت نه نمیریم اون شب ما زیر پاهاشون خوابیدیم

نمیدونین چقد زجر کشیدم من و بابام با یه دونه بالشت جامونم تنگ

روز بعد زن عمو و عمه برا خودشون خرید میکردن

مامانجونم اویزون بابام شده بود که از اینا بخر از اونا بخر اصن پولی نموند که مامانم برا دل خودش خرید کنه

اخر پای پسر عموم سوخت بردن بیمارستان همگی گریه میکردن 

بابام میگفت این اه مامانت بود که گریبان اونارو گرفت و کنسل شد

اقاجونم دست پسر عمومو میگرفت میبرد تاب و سرسره ولی داداشم فقط نگاهشون میکرد

تا حالا خواهر برادرمو هیچکدومشون بغل نکردن به بهانه اینکه مریضن 

ولی پسر عمومو میبردن میشستنش که نکنه بچه پاهاش بسوزه

تو گوش هیچکدوممون اذان نگفتن

هر دفعه میان خونمون نفسشون تنگی میکنه میگن اگه ناراحت نمیشین بریم خونه(اسم عموم)

یه دفعه جلو چشمم عموم ،داداشمو خبلی بد دعوا کرد 

من بغض کرده بودم وقتی این صحنه رو دیدم بند دلم پاره شد

نه مامانم نه بابام هیچکدوم پشتمون نیستن

به خودم قول دادم جوابشونو بدم 

قول دادم نزارم تو سر داداش و ابجیم بزنن

خداییش داداش و ابجیم خیلی زرنگ تر و خوشگل تر از اونان خیلی سر ترن

ولی اصن مارو ادم حساب نمیکنن

بابامم ساده اس هیچی نمیگه

مامانمم ساکته

ما بچه ها الان دیگ خیلی ناراحتیم از دستشون

خیلی دیر به دیر بهشون زنگ میزنیم

وقتی ام زنگ میزنیم فحش میدن میگن چرا زنگ نمیزنین

به نظرتون این دفعه که گفتن چرا زنگ نمیزنین بهشون بگم؟ 

بگم چون مارو دوست ندارین چون از دستتون ناراحتیم و از این چیزا ؟؟

خیلی ناراحتم 

مامانجون اقاجون مادری هم مارو دوست ندارن

فقط خودمونیم و خدا 

دلم میشکنه وقتی میبینم بقیه رو چقد نوه اشونو دوست دارن

عقده تو دلم جمع شده 

اینم بگم من زبون تلخی دارم

درونگرا هستمااا خیلی جواب این و اونو نمیدم اکثر مواقع مظلومم

ولی اگه صبرم لبریز بشه دیگ طرفو با خاک یکسان میکنم چون یبار با عمم دعوا کردم بخاطر اینکه همش از روی وسایل خونمون اسکی میرفت و عین اون میخرید،نگین بی ادبم الان شما برین خونه عمم و زن عموم میبینین تمام وسائل عین همه

از بس از رو هم اسکی رفتن

زیاد بود نخوندم

کمتر برید پیششون

اینکه ازدواج با عشقت خوشاینده درش شکی   عکس پروفایل دخترمه با هوش مصنوعی 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا چرا زنگ‌میزنی بپرسی

گگفت چرا زنگ‌نمیزنید بگو همونا که براشون‌گریه می کردید بگو زنگ بزنن ما ک حروم زاده بودیم

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 
پسر اول مظلوم خانواده

نه والا

من شوهرم دومی

حمالی با ماس

کیف با اونا

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 

اخراشو نخوندم طولانی بود.ببخشید ولی تقصیرباباته .مردی که عرصه داشته باشه و یکبار جلوشون وایسته و بهسون بفهمونه کارشون غلطه اونا جرات نمیکردن دوباره تکرار کنن.

دلم برای مادرت سوخت چون مرد اینجوری ادمو پیر میکنه شما هم باید بسوزین و بسازین چون کاری ازتون ساخته نیست چون باباتون پشتتون نیست

ترک قیزی ✌💥من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉جانیم آذربایجان

پدربزرگ و مادربزرگ پدری من عاشق دخترا و دامادا و نوه های دختری ان

پدربزرگ و مادربزرگ مادریم عاشق پسرا و عروسا و نوه های پسری و از نظرشون ارزش پسر بیشتر از دختره

من:😐😐😐😐😐😐😐😐😐

⭕آقایون ریپلای نکنن و تو تاپیکم پست نذارن

شوهرم تک پسره تمام کارهای حوالی خانوادش مال اینه 

خوردن مال خواهرانش. مادرشوهرش زمین فروخته تمام حساب کتابش دست دخترشه

واسه دخترش کابینت زده واسه بچه هایش همه چی مسخره .

دوتا پسران میبینن خیلی ناراحت میشن خواهر شوهرم یه سلیطه واقعیه

اولا که اینا رو اصلا اسم مادربزرگ و پدربزرگ روشون نذار استارتر اگر قرار نوه عزیز و شیرین باشه همشون عزیزن اینکه اون افراد پیر شما رو ببخشید آدم حساب نمیکنن زبونم لال بخاطر بیشعوری و قصد و قرض مرضگونه خودشون هست و از طرفی پدر و مادر خودتون که پدرت یک آدم وابسته و چسبنده مادر و پدرش هست خار توی پای اونا بره میشینه گریه میکنه اما به زن و بچش چیزی بشه خدایی نکرده عین خیالشم نیست و این رفتار های پدرت اونهارو خیلی وقیح و پرو و بیشعورتر کرده و از طرفی مادرتون هم ساکت هست پشت شما درنمیاد هم عجیبه شاید می‌ترسه شرری بپاکنن یا پدرتون شمارو دعوا کنه ووو .... هرگز احوالپرسی از اینجور موجودات نکنین اینا مادربزرگ و پدربزرگ نیستن یه مشت خودشیفته سادیسمی هستن که فررق میذارن و میدونن ار کجااا زهرشون روبریزن و نیش بزنن .....

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

مادربزرگ و پدربزرگ مادری چطور؟

نه به وحشتناکی پدری 

تو بعضی از شرایط کنارمونن 

تو گوش ما اونا اذون گفتن 

ولی تا حالا خواهر برادرمو بغل نکردن

ولی بازم خیلی چیزا بهمون دادن