2777
2789
عنوان

حدس بزنید شوهرم الان سر چی دعوا درست کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1648 بازدید | 95 پست

همه گیر دادید نوار بهداشتی چرا رو میز گذاشتی!!

چرا رو میز تو اتاق نباید بزاره؟! اصلا جاش همونجاست 

بعضیاتون یه جوری ادا بازی درمیارین همین الان بیان خونتون باید گرد و خاک های روی میزهارو بریزن پای گلدون

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره راست میگی حق با تویه 🙂🙂🌹🌹🌹🌹

عزیزم دیدم گفتی مجردی 

فقط یه نصیحت بهت میکنم اشتباه منو نکن 

من چون دوست بودم باهاش وابستگی شدیدم باعث شد بدیهاشو ندیده بگیرم خواهش میکنم عشقو علاقه رو بذار اولویت اخر 

اول اخلاق دوم اخلاق سوم اخلاق 

چهارم متعهد بودن 

پنجم درامد کافی 

همه گیر دادید نوار بهداشتی چرا رو میز گذاشتی!!چرا رو میز تو اتاق نباید بزاره؟! اصلا جاش همونجاست بعض ...

بخدا انقدر جامون کمه کشوها جا ندارن 

بعد از این اتفاق که لکه افتاد به زور جا دادمش تو کشو 

چون جا کمه در کشو باز نمیشد با زور کشیدمش آینه میخواست بیفته 

بعدشم اتاق شخصی زنو مرده 

حتی میگن اقوام درجه یک نباید برن تو اتاق خواب 

حرفاشون حال بدمو بدتر کرد

عزیزم دیدم گفتی مجردی فقط یه نصیحت بهت میکنم اشتباه منو نکن من چون دوست بودم باهاش وابستگی شدیدم باع ...

ممنونم که اینو گفتی مرسی 😘😘😘

اما من عاشق شدمه دارم ذره ذره اب میشم 

عاشق کی ؟ 

کسی که نه اعصاب داره نه پول داره نه اخلاق داره نه شخصیت داره 

نمیتونمم فراموشش کنم 💔