2777
2789
عنوان

هوا هوای ازدواج بدون تحقیقه

| مشاهده متن کامل بحث + 7193 بازدید | 30 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرتون این زمان برای مسافرت خوبه؟ با خانواده سر مشهد و شمال اختلاف نظر داشتیم، من دوست داشتم برم مشهد ولی الان وسوسم کردید😁

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨
بنظرتون این زمان برای مسافرت خوبه؟ با خانواده سر مشهد و شمال اختلاف نظر داشتیم، من دوست داشتم برم مش ...

راستش شمال این چند روزه یه جوری بهاریه که منم بدون برنامه اومدم

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

راستش شمال این چند روزه یه جوری بهاریه که منم بدون برنامه اومدم

لحظاتتون پر از شادی🥰🌱

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨

وای چه عالی دلم گیلان خواست بعد یک کربلای به شدت گرم یک هوای دلچسب بهاری میچسبه چقدر قشنگ فضاشو تصور کردید ونوشتید😍دلم خواس

آسمان فرصت پرواز بلندیست ...قصه اینست چه اندازه کبوتر باشی  

شما راحت باشما روز اربعین مسافرت نمیریم نگه میداریم بعد ایام عزا

نگفت که روز اربعین رفته. شاید چند روز قبلتر رفته. پس گمان بد نبر. 

و حتی اگر روز اربعین هم رفته باشه، انتطار نداشته باش که مثل شما باشه. به خودش مربوطه. 

ولی با توجه به اینکه روز عزای اهل بیته، یک ایرانی حرمت نگه داره و خوشی ها و لذتهاش رو در مکان عمومی به اشتراک نگذاره. از این نظر حرفت درسته. 

نگفت که روز اربعین رفته. شاید چند روز قبلتر رفته. پس گمان بد نبر. و حتی اگر روز اربعین هم رفته باشه ...

نه عزیزم مهم نیست برام چه زمانی رفته

به من مربوط نیست

این که گفت آب دستتونه بذارید زمین بیاید ، خودمو گفتم 

چون روز خاصیه امروز

درباره جمله آخرتم کاملا درسته😍

شما راحت باشما روز اربعین مسافرت نمیریم نگه میداریم بعد ایام عزا

سلام. چقدر عالی که انقدر به دین مقید هستید . می‌دونستید توی دین در مورد حرفهای ناروا و نیش و کنایه هم خیلی چیزا گفته شده؟

نگفت که روز اربعین رفته. شاید چند روز قبلتر رفته. پس گمان بد نبر. و حتی اگر روز اربعین هم رفته باشه ...

سلام

من شرمنده ام که بعنوان یک ایرانی امروز از هوای خوب لذت بردم 

وای چه عالی دلم گیلان خواست بعد یک کربلای به شدت گرم یک هوای دلچسب بهاری میچسبه چقدر قشنگ فضاشو تصور ...

زیارتت قبول . بیا که از بهشت به بهشته