2777
2789
عنوان

نامزدم ناراحت شد

344 بازدید | 32 پست

من سه ماهه عقدم ماه دیگع عروسیمه

من مسافرت بودم گف برگرد تهران ک بریم دنبال کارای عروسی

من ب مامانمینا گفتم برا کارای عروسی میخام برگردم و برگشتم

حالا الان نامزدم میگه بریم سفر سه روزه با مامان باباش و مامانبزرک بابابزرگش

بعد من گفتم من معذبم با اونا بذاریم بعد از عروسی بعدشم من ب مامانمینا گفتم میرم دنبال کارای عروسی الان بفامن میخام برم سفر یجوری میشه

چهره ش ناراحت شد گف اوکی فراموشش کن

نظرت چیه کار درستی کردم یا چی

یعنی چی 

بگو قداره مداره محل هم بگیم بیان با هم بریم سفر اتوبوسی 

والا 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش منم خوشم نیومد شما از مسافرتت کشونده یک کلام نگفته درمورد مسافرت رفتن 

گفته کارای عروسی وقتی اومدی شده مسافرت 

بیشتر عیب کارش این قرار مدارش با خانوادش گذاشته آخرش یادش افتاده به شما بگه 

خب حق داشتی 

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳چادری ام🖤و به وصیت شهید فرمانده مهدی باکری چادری شدم  خودم رو در برابر شهدا مدیون میدونم  تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

راستش منم خوشم نیومد شما از مسافرتت کشونده یک کلام نگفته درمورد مسافرت رفتن گفته کارای عروسی وقتی او ...

ن از قبل هی میگفتن کارای خونه تموم شه بریم مسافرت من هی ب رو خودم نمیاوردم

ولی خب اره تالار اینا رو اصلا نمیره دنبالش هی میگه وایسیم بعد تموم شدن خونه

خب اخه چ ربطیییی داره دو تا تلفن میخوای بزنی ب تالارا دگ

از چه نظرنامزدم کار اشتباهی کرده مگه؟

تو به دلیل کارای عروسی برگشتی الانم باید کارای عروسی رو انجام بدید . اینجوری عادت میکنه به این بی برنامگیا.  از سفر برگشتی با اونا بری سفر ؟ از الان یاد میگیره به خونوادت بی اهمیت بودنو . 

تو به دلیل کارای عروسی برگشتی الانم باید کارای عروسی رو انجام بدید . اینجوری عادت میکنه به این بی بر ...

خیلی موندم تو پیچیدگی رابطه

واقعا دو دل شدم

فک نمیکردم زندگی مشترک انقد فکر کردن و درگیری داشته باشه