2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سال کنکورم داشتم 

هر چقدر مذهبی تر باشی بیشتر اینجوریه

من اینجوری راحت شدم ک‌به خودم عذاب وجدان نمیدادم میدوستم یه وسواس مغزیه و اعتقاد من برعکسه 

هر وقت میومد سمتم فکرشو قطع میکردم میرفتم سراغ یه کار دیگه 

انگار نه انگار 

نه عذاب وجدان میدادم نه میگفتک چرا اینجوریه 

کم کم درست شد

سال کنکورم داشتم هر چقدر مذهبی تر باشی بیشتر اینجوریهمن اینجوری راحت شدم ک‌به خودم عذاب وجدان نمیداد ...

میترسم از حرفایی که میاد تو ذهنم میترسم اتفاقی برام بیوفته 

میترسم از حرفایی که میاد تو ذهنم میترسم اتفاقی برام بیوفته

نهههه اصلااا نگران نباش 

ببین خدا و ائمه ک اگاه مطلقن

به قلب تو اگاهن 

میدونن این یه بیماریه و دقیقا وسواس دست میذاره رو چیزی ک برات عزیزه 

اگه ادم معتقدی نبودی اصلا این وسواسو نداشتی 

منم پقیقا همون سالی ک اصلا نمازام قضا نمیشد و دایم توی نذر و نیاز بودم این اتفاق برام افتاد 

و با وجود این فحشتیی ک تو مغزم میومد هیچ اتفاق بدی نیفتک هرچی هم دعا کردم اون موقع براورده شد 

اگه بترسی ازش باهات میمونه 

بیخیالش شو بگو خدا میدونه اینا حرفا و اعتقاد من نیس و وسط اون فکرا سرتو به یه چیز دیگه گرم کن باز اگه اومد بی توجه باش بهش

انکارش کن 

بگو منک نگفتم به من چه 

و کم کم میره کامل

دوست عزیزم متاسفانه وقتی در دوران کودکی و نوجوانی فشارهای مذهبی بالا باشه و دائم از سوی دیگران احساس گناه تحمیل شده و نیز برخی تغییرات مغزی و ژنتیکی باعث بروز چنین مشکلی خواهد شد...اگر شدت اختلال طوری ست که زندگی شما رو مختل کرده بهتر است به روانشناس و روانپزشک مراجعه بفرمایید، مواجهه می تونه به شما کمک کنه، اینکه به خودتون بگید بذار به مقدسات فحاشی کنم ببینم چی میشه بعد متوجه خواهید شد هیچ اتفاقی نخواهد افتاد و این زاییده ی ذهن شماست، در کنار روانشناس می تونید این مشکل رو باثبت شدت اضطراب در هر مرحله کاهش بدید....

چقدر حالم خوبه....خدا جون می خوام ببوسمت، اجازه هست!