2777
2789

دیسک کمر داره میره کارای سنگین انجام میده کمرش درد میگیره به شوهرم میگه ببرم دکتر اونم میبرش دوباره میره کارا سنگین میکنه و میگه ببرم دکتر هر بارم میره دکتر فقط میگه کار سنگین انجام نده باز نمیفهمه 

بعد دکترای اینجا رو هم قبول نداره باید ببرنش پیش دکترای خوب تو شهرای بزرگ مثل تهران.. 

از طرف دیگه هم فشار خون و قندش میره بالا از شوهرم میخاد براش گز و شیرینی بگیره بعدم از ی طرف هی فشارش بزنه بالا هر روز شوعرم ببرش دکتر 😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داری والا 

یه اسکن و سونو مادرشوهرمو بردم بالای سه میلیون شد 

داروهاش و ...

اخر شب دیدم نزدیک ۵ ۶ خرج کردم 

در صورتی که خودمون چیزیمون میشه اینجور نمیریم دکتر و ...

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

حق داری والا یه اسکن و سونو مادرشوهرمو بردم بالای سه میلیون شد داروهاش و ...اخر شب دیدم نزدیک ۵ ۶ خر ...

دقیقا اون روز هم بردتش کلی ازمایش و.. کلی خرجش کرد 

بعد من خواستم ی چشم پزشکی برم چند وقت پیش ۳۰۰خواستم بهم نداد😅

دقیقا اون روز هم بردتش کلی ازمایش و.. کلی خرجش کرد بعد من خواستم ی چشم پزشکی برم چند وقت پیش ۳۰۰خواس ...

درد اینجاس که والا اینهمه سال عروسشم یه لنگه جوراب نگرفته برام 🤦😂😂😂

خواهر بیا با هم گریه کنیم از دست اینا 😭🤦😂😂😂

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

درد اینجاس که والا اینهمه سال عروسشم یه لنگه جوراب نگرفته برام 🤦😂😂😂خواهر بیا با هم گریه کنیم از ...

دقیقاا من که حتی سال اول نوروز بهم هیچی نداد با اینکه سال تحویل اونجا بودم 

برای هیچ مناسبتی هیچی برام نیوردن  نه یلدایی و...

برای تولدم هیچی بهم ندادن 

منم دیگه روز مادر  سال پیش مثل خودش رفتار کردم و هیچی بهش ندادم 😢😅

دقیقاا من که حتی سال اول نوروز بهم هیچی نداد با اینکه سال تحویل اونجا بودم برای هیچ مناسبتی هیچی برا ...

خوب کردی 

عین خودش باش