2777
2789
عنوان

اربعین

33 بازدید | 2 پست

سلام به همه خوبین امیدوارم حالتون خوب باشه امروز اربعین و چهلم امام حسینه همون امامی از خانواده اش گذشت تا دینشو حفظ کنه ان شاءالله به حق این روزهای عزیز همه تون حاجت روا بشین ان شاءالله امام زمان زود ظهور کنه هر کی مریض داره خوب بشه بی بچه ها دامن شون سبز بشه معتادها پاک بشن مستاجرا خونه دار بشن مجردا با یه ادم خوب ازدواج کنن سایه ی پدر مادرا همیشه بالا سر خانواده ها باشه و هیچکس با اولاد امتحان نشه مشکل کشور فلسطین حل بشه خطر و بلا از کشورمون دور باشه و گرونی و کم ابی و بی برقی حل بشه

کسایی که اربعین رفتین زیارت تون قبول باشه کسایی هم که نرفتین ان شاءالله دفعه بعد میرین کسایی که ارزوی زیارت دارن زودی شرایط شون محیا بشه کسایی که تو این سایت عضون حاجت شون روا بشه خدایا خودت به حق این روز عزیز دل های همه رو شاد کن خدایا خودت اون دنیارو به دادمون برس خدایا خودت شیطانو از زندگی همه مون دور کن خودت به همه صبر و تحمل زیاد بده

ببخشین طولانی شد ان شاءالله همه تون حاجت روا بشین ان شاءالله مسافرهاتون به سلامتی برگردن

تاریخ:1404/5/23

ممنون از دعای خیرت

همچنین به حق این روز مقدس بهترین ها برای شما و خانوادتون🤲

عادل علی💚دریادل علی💚قرآن با تو شد کامل علی💚صفدرعلی💚سرلشکرعلی💚بدخواه تو کور وکر علی💚دست خدا ونفس محمد💚صاحب فضل و صاحب مناقب💚من با لقب هات دنیایی دارم💚یااسدالله💚یا ابالعجائب💚برو ای گدای مسکین در خانه ی علی زن که نگین پادشاهی دهد از کَرَم گدا را💚حتماعلی💚تهمتن علی💚فصل الخطاب و متقن علی💚والاعلی💚معلی علی💚 وجه خدای تعالی علی💚اسدللهِ من💚دلبرِدلخواهِ من💚شکرخدا که شده حیدرکرار شاهِ من💚یاعلی یازهرا💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.