2777
2789
عنوان

کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 66 پست

ببین من با قرص قبلا خودکشی کردم میری بیمارستان میگی قرص اشتباه خوردم که تشکیل پرونده ندن متاسفانه برای من دادن بعد به تزریق انجام میدن اگر دوز پایین باشه بالا میاری تا حد امکان سعی کن نخوابی تا بالا نیاری

البته من ۸۰ تا قرص دوز 40 خوردم باز زنده موندم تو که قطعا چیزیت نمیشه عزیزم پس نگران نباش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توهم پشیمون شدی؟🫠الان زندگیت خوبه؟

من بشدت پشیمونم 💔 

ولی خب خداروشکر بابت این تجربه چون جای درستش اتفاق افتاد 

بالاخره ی روزی تو زندگی انجامش میدادم که یک سری درس ها بگیرم 

من بشدت پشیمونم 💔 ولی خب خداروشکر بابت این تجربه چون جای درستش اتفاق افتاد بالاخره ی روزی تو زندگی ...

من دو سال پیش وقتی ۱۴ سالم بود واقعا به قصد مرگ خودکشی کردم ولی بعدش اون آدم سابق نشدم🥲

عزیزان در تاپیک حس ششم من فقط حس شخصیم رو میگم و حس ششم نیستم شاید کاملاااااا اشتباه باشه 

من دو سال پیش وقتی ۱۴ سالم بود واقعا به قصد مرگ خودکشی کردم ولی بعدش اون آدم سابق نشدم🥲

عزیزم چرا؟

بعدش روانشناس و روانپزشک رفتی ؟

من تا شش ماه هفته ای دوبار روانشناس و هر دو هفته روانپزشک میرفتم