2777
2789
عنوان

ورم بینی بعد عمل😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 41 پست
بعد چه مدت تغییر کردید؟فاصله بین لب و بینی تون هم زیاد شد یا نه؟

ببین اگه مارو که تازه عمل کرده بودیم رو میدیدی.ورم شدید.الان دو سال بیشتره که گذشته.الان فقط مراقبت کن.مبارکت باشه❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

🤣 فکر کنم الان حس سبکی دارین آره؟

بله😃😃😆 برا پسرم که چهل روز تو دستگاه بود بدو تولد پرستارا زحمت کشیده بودن.بچه رو دمر و یه طرف صورت گذاشته بودن.کلا استخوان بینی جابجا شده بود.برا دخترم و هم ابتدایی بود.زمین خورد شکست.برا خودم هم دکتر گفت نیاز نیست و درسته گوشتیه بقیه فاکتور های صورتت خوبه.گفتم نه باید عمل کنی.

خیلی میخوای تلاش کنی بگی پزشکی بلدیچیزی نیست توشامیدوارم آرزوت خاطره شه

اولن من رشته ام پزشکی بود و دارم میخونم هنوز ۱۷سالمه دومن من خودم بینی مو عمل کردم دکتر بهم گفت یک هفته بعداز عمل از کمپرس یخ استفاده کن 

حالا تو هی .....

❤️🎀

اولن من رشته ام پزشکی بود و دارم میخونم هنوز ۱۷سالمه دومن من خودم بینی مو عمل کردم دکتر بهم گفت یک ه ...

رشتت پزشکی بود بعد الان ۱۷سالته تو دنیای قبلی پزشک بودی؟ پزشکی برا تو خیلی شاخه من نزدیکانم پزشک بودن

اصلا میدونی من چندسالم و چیکارم که بی ادبی میکنی؟برو مشقاتو بنویس با این کارا و حرفا خودتو نشون نمیدی

این خانم هم زمان مناسبش بود که گفتم

بای بای گفتم که ایشالا آرزو به دل نمونی

آرزوی تو خاطره منه

رشتت پزشکی بود بعد الان ۱۷سالته تو دنیای قبلی پزشک بودی؟ پزشکی برا تو خیلی شاخه من نزدیکانم پزشک بود ...

🤣🤣🤣وایییی خنگ رشته ام تجربیه 

هر..... که هستی به یه ورم

برای کسی که هفت جد و آبادش دکتره شاخ نیس

❤️🎀