2777
2789

یه مدت بود با همکارم تو سرکار باهم صمیمی شده بودیم ولی اون بعضی وقت ها باهام شوخی دستی میکرد مثلا لپمو میکشید یا دماغمو‌ یا نیشگون ولی من هر بار یه جوری میفهموندم که خوشم نمیاد ولی یه روز بدجوری ناراحت بودم اومد پیشم گف چی شده گفتم هیچی یهو پاشدم بغلش کردم و اونم منو بوسید ولی همه وی مثل قبل بود دیگه رفتارش تغییر نکرد خلاصه تا اینکه یه شب بهش گفتم میشه امشب منو برسونی خونمون اول گف ببینم برنامه هام چی میشه میگم بعت پلی بدون اینکه بمن چیزی بگه رفت منم امروز سرکار اصلا تحویلش نگرفتم اونم یه کلمه حرفم نزد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه تو نمیدونی مردا جوگیرن.هرچی مغرور تر دست نبافتنی تر باشی بیشتر میخانت جذبت میشن...خلاصه کارت اشتباه بوده دیگه هم محلش نده

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢

شما خانمی باید سر سنگین باشی قرار نیست چون همکارته هر کاری بکنه،به نظرم بعنوان یه خانم باید حجب و حیا خودتون حفظ کنید و حریم شخصی خودتون حفظ کنید هر کسی واردش نشه و اینجوری شمارو یک انسان ضعیف تلقی میکنن و هر بلایی از لحاظ احساسی و عاطفی بهتون وارد میکنن،خودتون بی خیال نشون بدین و جوری که اصلا برات مهم نیست با همکارای خانمت بگو و بخند اینجوری بهش فشار روانی وارد میکنی و اگه اومد سمتت به هیچ عنوان تحویلش نگیر و مثل دو انسانی که انگار توی خیابون همدیگه دیدن برخورد کن،اگر اینارو رعایت نکنی چند وقت دیگه از لحاظ روحی ضعیف میشی و شکست میخوری و البته توی زندگیت موفق نمیشی،یادتون باشه شما خانم هستین و یک خانم با حیا و با داشتن حریم خصوصی سخت گیرانه،موفق باشین

احتمالا اون بدون منظور شوخی می‌کرده ولپتون می‌کشیده دیگه شما یکم زیادی جلورفتیدوبغل کردیدبعدم گفتیدبرسنتتون اونم پیش خودش ترسیده گفته بزارفاصله رورعایت کنم تا دیگه شمازیادخیالبافی نکنید