2777
2789

توی سونوگرافی زده کیست داخل مغز جنین هست 

کسی بوده خوب شده باشه بچه کمکم کنین 

اینم متن سونوگرافی

• جنین دارای اکتیویتی و ضربان قلب نرمال (162 ضربه در دقیقه) است. حجم مایع آمنیوتیک نرمال (SDP=43mm) و پوزیشن جنین بریج (پا به پایین) است. جفت در سمت راست و خلفی قرار دارد.
  • سن حاملگی و جنسیت:
    میانگین سن حاملگی بر اساس اندازه‌گیری‌های مختلف (BPD, HC, AC, FL, HL, TCD) معادل 18 هفته و 1 روز است. تاریخ تقریبی زایمان (EDC) 21/10/1404 تعیین شده و جنسیت جنین دختر (Female) است. وزن تخمینی جنین 223 گرم با تلرانس 33 گرم است.
  • یافته‌های مورفولوژیک:
    بطن‌های مغزی، حفره خلفی، ستون فقرات، کلیه‌ها و مثانه طبیعی هستند. یک کیست کروئید پلکسوس مولتی‌لوکوله یک‌طرفه (راست) با ابعاد 8×16 میلی‌متر مشاهده شده است. همچنین، لوسنسی معده در زیر دیافراگم دیده می‌شود.
  • اندازه‌گیری‌ها:
    اندازه‌گیری‌های مختلفی شامل CM=5.2mm، NF=3.7mm، Lat ventricle=8.4mm و NB=6.3mm انجام شده است.
  • نتیجه‌گیری:
    این سونوگرافی رد کننده آنومالی‌های مینور و اختلالات متابولیک است و طول کانال سرویکال 35 میلی‌متر اندازه‌گیری شده است.

آره من دخترم دوتا کیست داشت. هفته های بالاتر خودش از بین رفت. اصلا چیز مهمی نیس خودبه خود از بین میره

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

آره من دخترم دوتا کیست داشت. هفته های بالاتر خودش از بین رفت. اصلا چیز مهمی نیس خودبه خود از بین میر ...

داری متن سونوگرافی رو همینا که برا من زده برای شما موشته بودن ؟الان دنیا اومده سالمه ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داری متن سونوگرافی رو همینا که برا من زده برای شما موشته بودن ؟الان دنیا اومده سالمه ؟

الان ندارم سر دست عزیزم تو مدارکم هست. برای دختر من دوتا بود تو بطن راست مغزش. ۵میلی و ۷میلی

دوباره ۲۴هفته رفتم سونو کامل از بین رفته بودن. الان مهر میشه۲سالش سالمه شیطون و پرحرف😁

خیالت راحت اصلا چیز مهمی نیس فکرشون نکن. از بین میره مطمئن باش

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤