جنین دارای اکتیویتی و ضربان قلب نرمال (162 ضربه در دقیقه) است. حجم مایع آمنیوتیک نرمال (SDP=43mm) و پوزیشن جنین بریج (پا به پایین) است. جفت در سمت راست و خلفی قرار دارد.
سن حاملگی و جنسیت:
میانگین سن حاملگی بر اساس اندازهگیریهای مختلف (BPD, HC, AC, FL, HL, TCD) معادل 18 هفته و 1 روز است. تاریخ تقریبی زایمان (EDC) 21/10/1404 تعیین شده و جنسیت جنین دختر (Female) است. وزن تخمینی جنین 223 گرم با تلرانس 33 گرم است.
یافتههای مورفولوژیک:
بطنهای مغزی، حفره خلفی، ستون فقرات، کلیهها و مثانه طبیعی هستند. یک کیست کروئید پلکسوس مولتیلوکوله یکطرفه (راست) با ابعاد 8×16 میلیمتر مشاهده شده است. همچنین، لوسنسی معده در زیر دیافراگم دیده میشود.
اندازهگیریها:
اندازهگیریهای مختلفی شامل CM=5.2mm، NF=3.7mm، Lat ventricle=8.4mm و NB=6.3mm انجام شده است.
نتیجهگیری:
این سونوگرافی رد کننده آنومالیهای مینور و اختلالات متابولیک است و طول کانال سرویکال 35 میلیمتر اندازهگیری شده است.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.