2777
2789

من عقد کردم نزدیک ب ‌300ملیون پول دارم طلا هم خریدم واسه خودم از مجردی یعنی خودم کار کردم یک ریال هم خانوادم کمکم نکردن طلا جهیزیه همش رو خودم از صفر تا صد ک بخام برم سر خونه و زندگیم با خودم هس پدرم ندار نیس ولی خب چاله و چولع خیلی داره شغلش کشاورزی هس ولی خب آب نداره میخاسیم یه 80ملیون پول اضاف دارم ب جز اون 300ملیون این 300ملیون رو جدا دارم حالا نمیدونم لیت 80ملیوت  خرج یه سری از کارای خونمون کنم خونه بابام ولی نمیدونم این کارو کنم یا نگه دارم واسه آینده خودم اگر شما جای من بودید این چیکار می‌کردید این پول نگه میذاشتید واسه بعد آینده خودتون و یا خونه پدر خرجش می‌کردید؟ اینم بگم طایفه ام ب شدت پسر دوست هستن و هرچی هم من دارم خدا میدونه یه ریال خانواده ندادن خودم کار کردم از صفر نامزدی تا عروسی با خودم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم خرج خودم میکردم صداشو در نمیاوردم که پول دارم

میدونی از یه طرف هم میگم شوهرم پرو میشه ک این همه پول ببرم بالاخره تو زندگی مشترک خرج میشه ولی ب عهده مرد هس زندگی مشترک و خرجش 

سلام.اگه می دونی خانوادت خوب هستن همیشه پشتت هستن. هواتو دارم.قدر کمکی که کردی بهشون رو می دونن بهشون بده.بالاخره زندگی هنوز ادامه داره و یه جاهایی هم اونا به دردت می خورن.ولی اگه می دونی نه اینجوری نیستن که قدر بدونن الکی دولت رو خرجشون نکن.

راستی این پول خودته. نمی خواد به نامزدت هم بگی اینقدر پول داری. 

میدونی از یه طرف هم میگم شوهرم پرو میشه ک این همه پول ببرم بالاخره تو زندگی مشترک خرج میشه ولی ب عهد ...

اصلا چرا شوهرت باید بدونه تو پول داری؟؟؟ چقد بی سیاستین‌ آخههههه

لایک نکن لطفا😬
اصلا چرا شوهرت باید بدونه تو پول داری؟؟؟ چقد بی سیاستین‌ آخههههه

خب من این پول رو چیکارش کنم بدم طلا ک آخر میفهمه خودش طلا دیگه نمیخره بدم لباس دیگه نمیخره واسم