2777
2789
عنوان

خاکبرسرم الهی بمیرم بیست سالمه هنوز با مامان بابام زندگی میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 21 پست

اشتباهه فکرت ابجی

اولا توی کشوری که نرخ بیکاریش دولت میگهههه ۷ درصده تو میخوای چیکار کنی؟ 

دوما من از همون ۱۸ سالگی که میگی جدا شدم از خانواده و خرج خودم‌و در میارم بگی نگی در حال پیشرفتم اما... 

خیلی بها باید پاش بدی اینجوری نیست که اینجا میگن‌برو کار کن اینا همشو بنداز دور اگه مخصوصا اگه دور شی از خانوادت باید بگم که روح و روانتو باید پیاده کنی بزاری زمین کللل ذهنت میشه مادیات اینکه چیکار‌کنم قسطامو بدم و.... بعد یمدت حس تنهایی شدیدی میکنی که باعث میشه اسیب پذیر بشی 

بحث خانوادت اصلا چیز خاصی نیست فقط تو خونه بیشتر فعال باش یه جارو کردن غذا درست کردن ظرف شستن هیچی نیست من خودم پسرم از ۶ سالگی همه ی کارای خونه رو میکردم😂😂 اولاش سخته بعد برات عادت میشه اصلا اذیت نمیشی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منکه ۳۷ سالمه مجردم با خانوادم زندگی میکنم مگه ایرادی داره باخانواده زندگی کردن؟😐یجوری عنوانت زدی ب ...

وای نههه اصلا قصدم توهین ب کسی نبود بخدا

منظورم بد رفتاری مامان بابام باهام بود  

یجوری آن باهام

همش وقتی میخوام ی غذایی بخورم تو خونمون احساس خجالت میکنم بحث مالی نیست

ی جوری رفتار میکنن انگار کلا اضافه ام

چیزی هم نگن حسش میکنم

مثلا حتی بستنی میخورن برای من نمی‌خرند برای بقیه بچه ها میخرن انگار من بچه نیستم🥲

ب امید ایران سراسر ایرانی🥂

وای نههه اصلا قصدم توهین ب کسی نبود بخدامنظورم بد رفتاری مامان بابام باهام بود یجوری آن باهامهمش وق ...

عزیزم میدونم توهین نبود 

میدونی پدر مادرا بچه هاشون رو دوست دارن گاهی بچه رو درک نمیکنن 

خب خودت بیان کن وبگو این رفتارتون منو اذیت میکنه ن با دعوا با زبون خوش صحبت کردن میشه این دلخوری کوچیک رو رفع کرد 

حتی برای منم پیش اومده و بیان کردم عزیزم 

خدایی من .خدایی مهربونم مادرمو بهم ببخش..شفاش بده و بزار کنارم بمونه بیشتر از این بیکسم نکن.خدایا التماست میکنم مادرمو شفابده😔🥺