2777
2789

توی کشورای پیشرفته بچه هارو  بعد ۱۸ سالگی میگن برید با سختی جون  کندن توی خونه ی اجاره ای شده زندگی میکنن خودشون کار میکنن توی مغازه یا هرجایی خرج شونو در میارن ولی با خانواده نمی‌ مون

بابام غذای نذری آورده  پلاستیکشو گذاشته داخل انباری 

مامانم میگه برو از تو اتاقش بردار خجالت میکشم مثل گداها دستم و دراز کنم بگم برمنم ی ذره بکشید خب چی میشه تو  آشپزخونه میزاشتن

بعد مامانم اومده گیر میده ب من هیچ کاری نمیکنی از صب تا شب میخوری و میخوابی میخواست بزنه تو دهنم 😭😭

بخدا منم کمکشون میکنم  ولی گیر میده هروز ببین برای کمد مشتری پیدا نشد

منم همش چک میکنم کسی چیزی بگه میگم 

هیچکی نمیخره اون اشغالو سه تومن گذاشتن بعد گفتم گیر نده میگم کسی پیام نداده بعد اونارو گفت و خواست بزنه تو دهنم😭😭

ب امید ایران سراسر ایرانی🥂

تو کشور اروپایی ثبات اقتصاد هس نسل سوخته نیس اگ پدر مادرت این خرفو بت زدن جوابشونو بده بگو ادن زمان ک شرایط خوب بود شماها چ غلطی کردین ک از ما انتظار دلرین

ی دختر هنرمند ورزشکار وباهوش با کلی رویاهای  قشنگ 💕 ویولنیست 🎻مربی شنا وفیتنس🏊‍♀️🏋‍♀️نیمچه زبان بلد انگلیسی و فرانسه😉نیمچه خیاط و گاها عکاس📸 در رویای پزشک شدن 👩‍⚕️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا ۲۰ هم زیاد نیست چندان اگه ۳۰ همچین شرایطی داشتی اونوقت باید تجدید نظر کنی

باشه ولی رفتار اونا اینو میگه ک دیگه وقتشه گمشی از خونمون بیرون😭😭

ای بابا،زیاد باهاشون بحث نکن خودت رو سرگرم کاری بکن غر زدن محل نده دعوا نشه ،دیگه کسی نمیاد سه تومن برای کمد کارکرده پول بده بهش بگو ما مبل و کمد مجانی گذاشتیم دیوار کسی نیومد ببره سالم سالم بودنا دادیم همسایه برد 

🌍باشد که روزگار بچرخد به کام دل🌎

حالا ۲۰ هم زیاد نیست چندان اگه ۳۰ همچین شرایطی داشتی اونوقت باید تجدید نظر کنی

پسر ۳۰ سالشم شزایط خونه خریدن نداره بره کجا بره تو کوچه قیمت هارو میدونی ازمون استخدامی ظرفیتاش در حد یکی دوتاس چی میگی اون موقعشم درحد ی لباس و چارتا لوازم ارایشع پولت میرسه

ی دختر هنرمند ورزشکار وباهوش با کلی رویاهای  قشنگ 💕 ویولنیست 🎻مربی شنا وفیتنس🏊‍♀️🏋‍♀️نیمچه زبان بلد انگلیسی و فرانسه😉نیمچه خیاط و گاها عکاس📸 در رویای پزشک شدن 👩‍⚕️

پس ما دهه شصتیا که هنوز تو خونه ایم چی بگیم

اگ پدرومادرتون باهاتون خوبن چ اشکالی داره

مامان من جوری باهام رفتار میکنخ انگار از سر کوچه پیدام کردن

همش اجزای صورتمو مسخره میکنه

همش میگه ازت  بدم میاد

تا ی ذره  عصبانی میشه بهم میگه دوست داشتنی هم نیستی یکی بیاد بگیرتت از شرت راحت شم

یا اونروزی بابام گفت سریعتر دانشگاه ها باز بشه اینا دیوونه کردن

مامانم گفت دانشگاه ک هیچی   ای کاش یکی پیدا می‌شد مسئولیت اینو ب عهده میگرفت دیگ نمیدیدمش

اگ پدرومادرتون باهاتون خوبن چ اشکالی دارهمامان من جوری باهام رفتار میکنخ انگار از سر کوچه پیدام کردن ...

خب این بده واقعا درک نمیکنم چرا با بچشون اینجورین مگه از سر راه اوردن

پسر ۳۰ سالشم شزایط خونه خریدن نداره بره کجا بره تو کوچه قیمت هارو میدونی ازمون استخدامی ظرفیتاش در ح ...

بیخیال چیزی نگفت بنده خدا🥲

من دیدم طرف ۳۵ سالشه با خانواده زندگی میکنه

ولی خانواده ی من خیلی با بچه مشکل دارن

منکه ۳۷ سالمه مجردم با خانوادم زندگی میکنم 

مگه ایرادی داره باخانواده زندگی کردن؟😐

یجوری عنوانت زدی بخدا من با این سنم از خودم خجالت کشیدم دختر  😆✋️

خدایی من .خدایی مهربونم مادرمو بهم ببخش..شفاش بده و بزار کنارم بمونه بیشتر از این بیکسم نکن.خدایا التماست میکنم مادرمو شفابده😔🥺