2777
2789
عنوان

کسی اسپری سورملینا استفاده کرده

87 بازدید | 11 پست

راسته تبلیغااش ؟ بسته دوتایی گفت ۸۵۰ یکم گرونه 

مام خوب چیزی میشناسین قیمت مماسب تر ؟ 

طوری که اصلا  بو عرق نگیرم چون میرم باشگاه 

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت ... غصه هم می گذرد ( سهراب سپهری )

میکردم

سری های اولش خوب بود الان بوی سوسک کش میده منم نخریدم دیگه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ابه فقط، یکم بهش الکل اضافه کردن.

خدایی اینطوری نیست دیگه

من دو بار خریدم 

سری اول بوش بهتر بود

این سدی مردونش قابل تحمل تره

تعریقو کم نمیکنه ولی اصلا بوی عرق نمی‌گیرید

قیمتشم بیشتره فکر کنم ۱ تومن هست

خدایی اینطوری نیست دیگهمن دو بار خریدم سری اول بوش بهتر بوداین سدی مردونش قابل تحمل ترهتعریقو کم نمی ...

کم کردن تعریق مهم نیست برام 

فقط بو نگیرم 

چند روز اوکیه ؟

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت ... غصه هم می گذرد ( سهراب سپهری )