2777
2789
عنوان

ارتباط با همسر بعد بچه دارشدن

372 بازدید | 28 پست

سلام خانما

همسرتون بعد بچه دارشدن رفتارش چجوری شد؟

کمک میداد؟

همسرم مردخوبیه و درک میکنه اما چندروزه سرماخورده من انقدر کارداشتم بعدمیگه هیچ کاری برام نکردی جز یه بار قرص ولیوان آب دستم دادی 

اخه قبل سوپ ودمنوش وابمیوه اینا دورش میذاشتم

یا میگه لباسامم هیچکس اتو نمیکنه

نمیدونم شوخی میکنه یاجدی میگه

همشم بهم میگه غر میزنی البته هی میگم کمکم کن واین چیزا .خدایی کمک میده ها منم یوقتا کارام زیاد میشه خب یه چیزایی میگم بهش.

میشه راهنماییم کنید چیکارکنم؟چحوری هم به بچه برسم هم خونه هم همسرداری؟

میخوام همسرمم راضی نگه دارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شب حتما زود بخوابید 

روز هم تا بچه خوابه یا سرگرم بازی کارهات انجام بده 

لباس ها تا میشوری و کم هستند اتو بکش 

بستگی به شغل همسرت هم داره اگر یک شیفت کاره باید حتماً کمکت بده تو کار خونه 

دو شیفت خدایی گناه دارن 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

نگهداری موقع مریض شدنو فاکتور بگیریمولی بقیه کارا رو خودش باید انجام بده وقتی میبینه سرت شلوغه. دیگه ...

بابای من صبح منو ازخواب بیدارمیکنه پاشو لباس منو اتو کن 

میگم خودت بلد نیستی؟ جواب سربالا میده 😶

لطفا برای باز شدن بختم و ازدواج خوبم دعا کنید🥺🙏
نه بیشترش خونه است و صبح تاظهره فقط

خب پس باید خودش اتو بکشه یا ظرف ها بشوره شما بری دور کارهای دیگه یا بچه را مراقبت کنه شما بتونی به کارهات برسی 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

الهی.🤣من فکرکنم دلشون میخواد ماها اتو کنیم🤣

منه دختر مجرد بابام صبحا بیدارم میکنه

دلمم نمیاد بدون اتو بره

ولی بعضی روزا لباساشو ظهرا اتو میکنم میزارم کمد تا راحت دستشو بندازه برداره بپوشه منم راحتم صبح ها

مجرد متاهل نداره خواهر🥲❤️‍🩹

روزانه یه زمانی رو در نظر بگیر برای این که کنار همسرت باشی یا یه کار مورد علاقه ش رو انجام بدی. سعی کن کلا کمتر امر و نهی کنی و کمتر دستوری صحبت کنی باهاش و سعی کن بیشتر تشکر و قدردانی کنی ازش، چه زبانی و چه رفتاری و عملی.

یه نکته ی دیگه اینکه اینجا مشورت نخواه در این جور موارد. چون اغلب پاسخ هایی که بهت داده میشه، به جای اینکه کمکی بکنه بهت، فقط دیدگاهت رو به زندگی بد می‌کنه.

منه دختر مجرد بابام صبحا بیدارم میکنهدلمم نمیاد بدون اتو برهولی بعضی روزا لباساشو ظهرا اتو میکنم میز ...

اره والا

منم لباسا بابامو اتو میزدم میگفت من بهتر میزنم تا مامانم🤣

منم ذوق میکردم اتو میکردم

اره والامنم لباسا بابامو اتو میزدم میگفت من بهتر میزنم تا مامانم🤣منم ذوق میکردم اتو میکردم

به کارای خونه علاقه دارم همچنین اتو کشیدن 

ولی واقعا اتو کردن چیه که منو بابتش بیدارمیکنه؟