بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیز من من خودم طلاق گرفتم همه چی دست خداس به این دیدگاه نگاه کن که خدا داره امتحانت میکنه به حکمتش ...
تا یه هفته دیگه تکلیفمو مشخص میکنم
عزیزم اگه خودش منو ببره خونه مامانم بعد دیگه من برنگردم سریع درخواست مهریه بدم نفقه هم بهم تعلق میگیره؟ زن هم میتونه عدم تمکین بزنه ؟ یا فقط برا مرداس؟
میخوام ریششو خشک کنم دارو ندارشو بگیرم ازش خدا ذلیلش کنه بحق امام حسین
خیلی ها ممکنه سریع یک نفر رو تشویق به جدایی کنن، در صورتی که بحث جدایی زمانی باید مطرح بشه که همه راه ها رفته شده باشه و امیدی به اصلاح نباشه، در این صورت جدایی نه تنها بد نیست، بلکه باعث گشایش در زندگی هم میشه.
میزان سختی ها بعد از جدایی که قابل تحمل باشه یا خیر رو هم بستگی به میزان سختی ها در طول زندگی مشترک داره.
کاربر آقا / وَمَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ/ چارچوبهای اخلاقی و رفتاری: منطق، رعایت اصول اخلاقی، پرهیز از نگاه جانبدارانه و اظهارنظرهای متعصبانه و احترام متقابل
خیلی ها ممکنه سریع یک نفر رو تشویق به جدایی کنن، در صورتی که بحث جدایی زمانی باید مطرح بشه که همه ر ...
کتکم میزنه اونقد شدید عصبانی میشه کم مونده بود خفم کنه جونم امنیت نداره (یه بار شنیدم پشت تلفن خواهرش گفت نبینم زنتو میزنی یبارم خواهرش گفت این چاقوهارو از تو دید بردار یهو بحثی دعوایی پیش میاد بینتون خطرناکه میزنید همو میکشید🫥 ینی امکانش هست خانوادشم میدونن نرمال نیست) میگه از اول دوستت نداشتم به خودم و خانوادم توهین میکنه گاو و سگ و مریض بهم میگه ازش پول میخام سنگ میوفته رو سرش فقط خانوادش و خواهراش براش مهمن آدم حسابم نمیکنه فقط میخاد خدمت خواهراش بکنم منم نمیکنم عصبانی میشه از همه چبم ایراد میگیره
مهریه توی هر صورتی بهت تعلق میگیره. درخواست نفقه بدهدرخواست اجرت المثل بدهدرخواست مهریه بده
اجرت المثل چیه؟
فک کنم برا نفقه و اجرت باید اون درخواست طلاق بده
البته که من نمیدم من فقط مهریه و نفقه و عدم تمکین و این اجرتو میزنم
خودش تو این یه سال صدبار گفته طلاقت میدم منم الان دارم سرش شیره میمالم( که غلط کردم باهات دعوا کردم😂 فک کرده ازش خوشم میاد شبیه عنه) تا پولاشو از کارتش بیرون نکشه تا برم شهرستان به خانوادم بگم سریع درخواست مهریه بدم حسابشو ببندن
وکیلم تو فامیل چن تا داریم کارشون خوبه به همونا میگیم سریع انجام بدن
کتکم میزنه اونقد شدید عصبانی میشه کم مونده بود خفم کنه جونم امنیت نداره (یه بار شنیدم پشت تلفن خواهر ...
بله متوجه ام، احترام ها از بین رفته و سعی هم بر اصلاح ندارن و قدمی برای آرامش شما و حتی خودشون برنمیدارن.
اگه واقعا در این حد باشه که امنیت جانی وجود ندارید حتما یک اقدامی بکنید، چون با گذر زمان علاوه بر اینکه عمر آدم تباه میشه، بلکه با فشارهای عصبی ایی که بوجود میاد آدم خیلی زود شکسته میشه.
کاربر آقا / وَمَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ/ چارچوبهای اخلاقی و رفتاری: منطق، رعایت اصول اخلاقی، پرهیز از نگاه جانبدارانه و اظهارنظرهای متعصبانه و احترام متقابل