2777
2789
عنوان

بچه ها زندگی بعد طلاق چطوریه

175 بازدید | 18 پست

بعد طلاق ازدواج دوباره خیلی سخته؟ 

ینی یه ازدواج خوب میشه کرد؟ یا مشکل دارا میان سراغ آدم؟

مجرد بودم احمق بودم چشممو باز نکردم بگردم خودم پیدا کنم این سری دیگه احمق نمیشم 

به من میگه کی زن مطلقه رو میگیره کی تورو میگیره من باید حالشو بگیرم نمیزارم خانوادم خیلی ناراحت شن سریع زندگیمو جمع و جور میکنم

بیچاره بابام زحمتاش هدر رفت برام اونجور عروسی گرفت 😔 ینی بابام اون دنیا میفهمه زندگیم خراب شده؟😭

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

عزیز من 

من خودم طلاق گرفتم 

همه چی دست خداس 

به این دیدگاه نگاه کن که خدا داره امتحانت میکنه به حکمتش شک نکن صبور باش و ایمانتو از دست نده اونوقت از امتحان الهی سر بلند میای بیرون 

به پیشرفت خودت فک کن 

و در نهایت خدا بهترینارو سر راهت میزارع 

و کسی که بهت انرژی منفی میده از زندگیت حذف کن چون فرستاده شیطانن برای اینک تو موفق نشی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز من من خودم طلاق گرفتم همه چی دست خداس به این دیدگاه نگاه کن که خدا داره امتحانت میکنه به حکمتش ...

تا یه هفته دیگه تکلیفمو مشخص میکنم

عزیزم اگه خودش منو ببره خونه مامانم بعد دیگه من برنگردم سریع درخواست مهریه بدم نفقه هم بهم تعلق میگیره؟ زن هم میتونه عدم تمکین بزنه ؟ یا فقط برا مرداس؟

میخوام ریششو خشک کنم دارو ندارشو بگیرم ازش خدا ذلیلش کنه بحق امام حسین

بچه داری؟

نه خداروشکر یارو اصلا طرفم نمیاد ماهی یبار رابطه داشتم هی از بدنم ایراد میگیره به بلای شدید مبتلا شه انشالله

برای کسی که پشتوانه مالی داره با خودش شاغله یا خانوادش هواشو دارن ته خوشیهولی برا بی کسا و بی پولا ...

من اینجا هم پشتوانه مالی ندارم صد در صد پیش مامانم خوشبخت ترم

نه خداروشکر یارو اصلا طرفم نمیاد ماهی یبار رابطه داشتم هی از بدنم ایراد میگیره به بلای شدید مبتلا شه ...

فدای سرت.. 

لیاقتت رو نداشت. 

ان شاء الله ک یه آدم خوب قسمتت شه. 

فقط عجله نکن

مهربون و در عین حال وحشی... 

فدای سرت.. لیاقتت رو نداشت. ان شاء الله ک یه آدم خوب قسمتت شه. فقط عجله نکن

انشالله من باید کاری کنم مامانم خیالش ازم راحت شه نه اینکه استرسمو بکشه هی😔 

عزیزم از چیزی ایراد میگیره که اگه کور نبود در نگاه اول هم مشخص بود میگم کور بودی مگه میگه آره

انشالله من باید کاری کنم مامانم خیالش ازم راحت شه نه اینکه استرسمو بکشه هی😔 عزیزم از چیزی ایراد میگ ...

اون آدم لیاقتت رو نداشت عزیزدلم. 

طلاق ک پایان زندگی نیست. 

مهریه و حق و حقوقت رو تا ریال آخر بگیر. 

اصلا بخشش و گذشت نداشته باش. 

سعی کن با ورزش و یه شغل خوب خودتو سرگرم کنی. 

و زود تصمیم ب ازدواج نگیر. 

بذار ذهن و فکرت آروم و خالی از انتقام باشه عزیزدلم

خیلی ها ممکنه سریع یک نفر رو‌ تشویق به جدایی کنن، در صورتی که بحث جدایی زمانی باید مطرح بشه که همه راه ها رفته شده باشه و امیدی به اصلاح نباشه، در این صورت جدایی نه تنها بد نیست، بلکه باعث گشایش در زندگی هم میشه. 

میزان سختی ها بعد از جدایی که قابل تحمل باشه یا خیر رو هم بستگی به میزان سختی ها در طول زندگی مشترک داره.

کاربر آقا / وَمَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ/ چارچوب‌های اخلاقی و رفتاری: منطق، رعایت اصول اخلاقی، پرهیز از نگاه جانبدارانه و اظهارنظرهای متعصبانه و احترام متقابل
تا یه هفته دیگه تکلیفمو مشخص میکنمعزیزم اگه خودش منو ببره خونه مامانم بعد دیگه من برنگردم سریع درخوا ...

مهریه توی هر صورتی بهت تعلق میگیره. 

درخواست نفقه بده

درخواست اجرت المثل بده

درخواست مهریه بده

خیلی ها ممکنه سریع یک نفر رو‌ تشویق به جدایی کنن، در صورتی که بحث جدایی زمانی باید مطرح بشه که همه ر ...

کتکم میزنه اونقد شدید عصبانی میشه کم مونده بود خفم کنه جونم امنیت نداره (یه بار شنیدم پشت تلفن خواهرش گفت نبینم زنتو میزنی یبارم خواهرش گفت این چاقوهارو از تو دید بردار یهو بحثی دعوایی پیش میاد بینتون خطرناکه میزنید همو میکشید🫥 ینی امکانش هست خانوادشم میدونن نرمال نیست) میگه از اول دوستت نداشتم به خودم و خانوادم توهین میکنه گاو و سگ و مریض بهم میگه ازش پول میخام سنگ میوفته رو سرش فقط خانوادش و خواهراش براش مهمن آدم حسابم نمیکنه فقط میخاد خدمت خواهراش بکنم منم نمیکنم عصبانی میشه از همه چبم ایراد میگیره

به زمین گرم بخوره انشالله مرگشو ببینم بحق امروز

مهریه توی هر صورتی بهت تعلق میگیره. درخواست نفقه بدهدرخواست اجرت المثل بدهدرخواست مهریه بده

اجرت المثل چیه؟ 

فک کنم برا نفقه و اجرت باید اون درخواست طلاق بده 

البته که من نمیدم من فقط مهریه و نفقه و عدم تمکین و این اجرتو میزنم 

خودش تو این یه سال صدبار گفته طلاقت میدم منم الان دارم سرش شیره میمالم( که غلط کردم باهات دعوا کردم😂 فک کرده ازش خوشم میاد شبیه عنه) تا پولاشو از کارتش بیرون نکشه تا برم شهرستان به خانوادم بگم سریع درخواست مهریه بدم حسابشو ببندن 

وکیلم تو فامیل چن تا داریم کارشون خوبه به همونا میگیم سریع انجام بدن

کتکم میزنه اونقد شدید عصبانی میشه کم مونده بود خفم کنه جونم امنیت نداره (یه بار شنیدم پشت تلفن خواهر ...

بله متوجه ام، احترام ها از بین رفته و سعی هم بر اصلاح ندارن و قدمی برای آرامش شما و حتی خودشون برنمیدارن.

اگه واقعا در این حد باشه که امنیت جانی وجود ندارید حتما یک اقدامی بکنید، چون با گذر زمان علاوه بر اینکه عمر آدم تباه میشه، بلکه با فشارهای عصبی ایی که بوجود میاد آدم خیلی زود شکسته میشه.

کاربر آقا / وَمَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ/ چارچوب‌های اخلاقی و رفتاری: منطق، رعایت اصول اخلاقی، پرهیز از نگاه جانبدارانه و اظهارنظرهای متعصبانه و احترام متقابل