2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دو ماه طول کشید خیلی سخت بود

مرسی گلم که پاسخ دادین

من خیلی نگرانم همش دارن بیشتر میشن سه هفته از شروعش گذشته

یادتون هست تا چند هفته سیر افزایشی داشت و بعدش رو به کاهش رفت؟دارو چیا مصرف کردین

من ريخته ام در رگ تو شيره جان..جان ِ مادر💜

واسه من حتی تا بالای گردنمم اومده دستام از بالا تا پایین حتی پشت دستم هم زده پاها از کشاله رون تا ساق…اینقد حال بدی دارم 😭😭😭 آسیکلوویر هم دکتز داد خوردم خارشش خیلیییی کلافه م کرده

واسه من حتی تا بالای گردنمم اومده دستام از بالا تا پایین حتی پشت دستم هم زده پاها از کشاله رون تا سا ...

ببین من متوجه شدم قارچ و روزا آ شکلشون عین همه ولی روزه آ توی دست و صورت نمیاد

مرسی گلم که پاسخ دادینمن خیلی نگرانم همش دارن بیشتر میشن سه هفته از شروعش گذشتهیادتون هست تا چند هفت ...

همش کمو زیاد میشد ولی دو کل دو تا اوج داشت که اولی تقریبا دو هفته بعد از اولین لکه شروع شد و یهو در عرض ده روز کل بدنمو گرفت بعدش همش بعضیاش میرفتنو جدیداش در میومد .یبارم تقریبا اخرای بیماری لکه های کوچیکتر و کمرنگتر کل بدنمو گرفت که اونا سریعتر رفتن و بیناری تموم شد

همش کمو زیاد میشد ولی دو کل دو تا اوج داشت که اولی تقریبا دو هفته بعد از اولین لکه شروع شد و یهو در ...

ممنونم زیاد🌺

واسه منم بعد از اون لک مادر بزرگ اولیه ، یسری دونه ریز قرمز‌کل بدنم ریخت(اول از سینه شروع شد بعد شکم و کمر و دستا) تا ده روز اونا بودن بعد رفتن و دونه های پهن تر قرمز  اومدن جفتشونم خاااارش دار نه فقط خارش که ملتهب و داغ هم میشدن حالا اینام دو هفته ایی موندن و دارن کمرنگ میشن و پوسته پوسته میشن میترسم سری بعدی دونه ها تو راه باشن😭😭

همش کمو زیاد میشد ولی دو کل دو تا اوج داشت که اولی تقریبا دو هفته بعد از اولین لکه شروع شد و یهو در ...

و اینکه پوستم بشدت خشککک شده عین کویر لوووت

راستی دارو هم خوردین شما؟