2777
2789
عنوان

کارای زیبایی برای ازدواج

119 بازدید | 14 پست

بنظرتون تایم خاستگاری تا عروسی چیکار باید کنه ی دختر

هرچی لازمه بگین

از پوست و مو گرفته تا موی زائد و تغییر رنگ بیکینی و چهره و 

یا تجربه های زیبایی که برای پوست و مو داشتین بگین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ماسک خونگی ترکیب رنده خیار و روغن گلیسیرین میزاشتم هر روز ، صورتم روشن بدون لک و پر شد

دمنوش بابونه هم برای تقویت گوارش و ارامش 

ی روغن مخصوص هم از طب سنتی گرفتم برای حجم دهی به لب

لیزر هم کلیییی هزینه کردم عالی بود ولی چشمت روز بد نبینه باردار شدم وبعد زایمان همش برگشت با شدت بیشتر

اینا کارایی هستن که قبل خواستگارم برای دل خودت انجام بدی نه به خاطر یه مرد ولی خب من میگم به هرحال

لیزر موی زائد 

رسیدگی به پوستت و موهات

ورزش و رسیدگی به بدنت که بازم میگم اینارو حتی مجردم بودی انجام بدی بهتره 

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫

من‌ برای ازدواج نکردم ولی به طور کلی این کارها رو انجام دادم عمل بینیلیزر موهای زائد‌پروفایلوCO2 فرک ...

چند سالتونه پروفایلو انجام دادید؟

برای ابرسانی پوست اینکارو کردید؟

راضی هستید؟

میشه برا سلامتیم یه صلوات بفرستی؟🙏🙏