2777
2789
عنوان

آیا حرم امام رضا جایی برا استراحت روزانه داره

| مشاهده متن کامل بحث + 940 بازدید | 59 پست

اره روزا ساعت۱نمیدونم تاچند شبام ۹یا۱۰تا۷صبح ولی برانمازصبحم بیدارمیکنن 

الان رواقش فرق کرده باقبلن فقط پتومیدادن الان بالشتم میدن ظاهرا تواینستابزن قشنگ آدرس دادن پیجا

بی شک باران زیباترین نعمت خداست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا هیچ کس یه اطلاعات درستی نمیدههمه ذره ذره و قطره چکونی میگنقشنگ بگید کدوم قسمتشه؟؟ تا چند شب میشه ...

عزیزم پیجای زیادی هست تواینستااین امکاناتوقشنگ توضیح داده حتی حمامم میتونی بری تویکی ازصحناهست ولی من چون جدیدانرفتم جای استراحتشونمیدونم کجاست قبلن جای دیگه بود

بی شک باران زیباترین نعمت خداست
اره روزا ساعت۱نمیدونم تاچند شبام ۹یا۱۰تا۷صبح ولی برانمازصبحم بیدارمیکنن الان رواقش فرق کرده باقبلن ف ...

مرسی

در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه‌ی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌

امام رضا فقط امام آدم خوبا نیس ،ک فقط خوبا رو بطلبه، امام آدم بدا هم هست،اتفاقا اونا بیشتر نیاز دارن ب امام رضا، بلکه برن ببینن یکم ب کارای بدشون فکر کنن توبه کنن

در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه‌ی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌

من بخوام تنهایی برم مشهد میتونم بمونم اونجا فقط یه شب دوس دارم برم

آره حتما میشه، فقط باید بدونی سر چ ساعتی بری استراحتگاه چون میبندنش تا صبح،بنظرم برا یه آدم تنها خیلی مناسبتره بری اونجا بخوابی، تا اینکه با استرس بری هتل

من یبار صبح رفتم رواق امام خمینی خوابیدم ی ساعت خیلی کیف داد بعد نامرد بیدارم کرد

کلا نمی زارن مردم اونجا بخوابن 

چون مردم دیگه هتل نمی رن همونجا بساط می کنند و می خوابن

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

ما هتل رفتیم خواهرام برگشتن هتل من دوس داشتم اون شب تو حرم بمونم

دیگه بعضی ها رو بهشون بدی می خوان رخت و لباسشون رو هم بیارن تو حرم بشورن و رو در و دیوار شلوار و پیرهن آویزون کنند تا خشک بشه 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

3سال دلم میخواد تابستون برم مشهد زیارت اما رضا دلم زیارت میخواد پام‌که به کربلا نمی‌رسه کاش امام رضا بطلبه بخدا دلم پرمیکشه  شبی نیست که سرمو بزارم زمین به فکراینکه ساکمونو بستیم داریم راهی میشیم نگذره دخترمم هرروز می‌پرسه مامان پس کی بابا مارومیبره 😭😭یاامام رضا من که هیچی اما دخترم خیلی مشتاقه خیلی😭😭😭🦄

3سال دلم میخواد تابستون برم مشهد زیارت اما رضا دلم زیارت میخواد پام‌که به کربلا نمی‌رسه کاش امام رضا ...

انشاالله نصیبتون بشه، ما چسبیده به کربلاییم، کلا ۷ هشت ساعت فاصله داریم با کربلا، یعنی الان از خونه سوار ماشین بشیم ۷ ساعت دیگه تو حرمیم چند ساله همش من از دوستام جا میمونم بغض میکنم، امسال دیگه امام رضا طلبید.

3سال دلم میخواد تابستون برم مشهد زیارت اما رضا دلم زیارت میخواد پام‌که به کربلا نمی‌رسه کاش امام رضا ...

سلام عزیزم 🌸 

امضامو بخون آیه هشت سوره نمل هست 

انشالله حاجت روا بشی 💖 

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)