2777
2789
عنوان

ضدآفتاب لطفاً

105 بازدید | 13 پست

یه ضدآفتاب قیمت مناسب برای پوست خشک بهم معرفی کنید لطفاً 

عشق مقدس است و عاشق اهل خیانت نیست⁦❤️⁩ عاشق ناپاکی را به حریم پاک و مقدس دل راه نمی‌دهد 💚 هوس رانباید عشق نامید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من خودم مشاور پوست و. مو از شرکت نفیس هستم، خودم از همه محصولاتش استفاده میکنم، ضد افتاب هاش هم واقعا عالیه اگه خواستی بگو، قیمتش هم نسبت ب کیفیت عالی که. داره واقعا قابل گفتن نیس اصن

سنتلا رو نمیگما

میدونم من همه محصولات رو استفاده کردم خودم از اونایی بودم که باید همه چیو تست میکردم اما الان جز محصولات تفیس چیزی استفاده نمیکنم، محصولات خارجی بر اساس نوع اب و هوا و ساختار پوست افراد خارج از ایران ساخته میشه و برای ما ایرانیا مناسب نیست

میدونم من همه محصولات رو استفاده کردم خودم از اونایی بودم که باید همه چیو تست میکردم اما الان جز محص ...

لطفا برا تبلیغ  و درامد 

هر چیزی رو نگو ک مردم ب عقلت شک نکنن

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
برای تبلیغ نیست وقتی ناآگاه باشی و ندونی همینه من سه ساله مشاورم و. قطعا اطلاعاتم بیشتره راجب این چی ...

بله من ناآگاهم 

تو اگاهی ک میگی همه چیو استفاده کردم فقط نفیس خوبه😑🤦

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
بله من ناآگاهم تو اگاهی ک میگی همه چیو استفاده کردم فقط نفیس خوبه😑🤦

نگفتم فقط نفیس خوبه، اونا هم خوبن، اما شرایط استفاده شون برای هر پوستی سازگاری نداره،و در ضمن قیمت اونا خیلی گرون تره نسبت ب کیفیتی ک محصولات نفیس داره، و اینم بگم که الان شما بخوای یه ضد افتاب بگیری فیکش مث نقل و نبات ریخته تو بازار باید خیلی ماهر باشی فیک ندن بهت، اما ما محصولاتمون مستقیم از خودت شرکت ب دستمون میرسه