ما برا بچه هامون برداشتیم. برادرشوهرمم بعد عید سر ۱ماه برا بچه شون گرفتن
چرا پیگیر نیستید؟؟ برید پیش رییس بانک
همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یعنی چی دیگه نمیده😐😐😐اگر نمیده چرا خوب تو لیست اومده بود الان همه مراحلو از اول برم چند ماهم صبر ...
والا شوهر من از دی ماه پارسال ثبت نام کرد برای برادرش تا همین مردادم خبری نبود موعدش ک رسید گفتن وام نمیدن الان برای بانک شهر یماهه ثبت نام کردیم مراحلشو داریم انجام میدیم ولی ضامن نمیدونم چن تا میخواد
کاری که دوست نداری با خودت بشه رو با بقیه نکن دنیا پر از حساب کتابه♻️ 💍💚