2777
2789

اتفاقا بانک ملت ک زود میده

ما برا بچه هامون برداشتیم. برادرشوهرمم بعد عید سر ۱ماه برا بچه شون گرفتن

چرا پیگیر نیستید؟؟ برید پیش رییس بانک

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

اتفاقا بانک ملت ک زود میدهما برا بچه هامون برداشتیم. برادرشوهرمم بعد عید سر ۱ماه برا بچه شون گرفتنچر ...

والا رفتیم مارو فرستادن ی دفتر پیشخوان وسط شهر 

اونجام مدارکو میزارن تو سایت میفرستندبرای بانک هردفعه هم سایتشون خرابه فلانه!! 

خود بانک جوابگو نیست اصلا ... اونجام که هیچی چیزی که بانک گفتن رو انجام میدن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو بانک شهر ثبت نام کن یماهه میدن بانک ملت دگ وام نمیده

کاری که دوست نداری با خودت بشه رو با بقیه نکن دنیا پر از حساب کتابه♻️                                                                   💍💚

برو بانک شهر ثبت نام کن یماهه میدن بانک ملت دگ وام نمیده

یعنی چی دیگه نمیده😐😐😐اگر نمیده چرا خوب تو لیست اومده بود 

الان همه مراحلو از اول برم چند ماهم صبر کنم!!! 

این بانک ی ضامن میخواست بقیه بانکا که دوتا می‌خوان... مطمئنید؟؟ 

یعنی چی دیگه نمیده😐😐😐اگر نمیده چرا خوب تو لیست اومده بود الان همه مراحلو از اول برم چند ماهم صبر ...

والا شوهر من از دی ماه پارسال ثبت نام کرد برای برادرش تا همین مردادم خبری نبود موعدش ک رسید گفتن وام نمیدن الان برای بانک شهر یماهه ثبت نام کردیم مراحلشو داریم انجام میدیم ولی ضامن نمیدونم چن تا میخواد

کاری که دوست نداری با خودت بشه رو با بقیه نکن دنیا پر از حساب کتابه♻️                                                                   💍💚

والا شوهر من از دی ماه پارسال ثبت نام کرد برای برادرش تا همین مردادم خبری نبود موعدش ک رسید گفتن وام ...

تو همین سایت بزنی بعضیام ناراضی بودن از بانک شهر 

بنظرم بستگی به بودجه داره نه بانک ...

تو همین سایت بزنی بعضیام ناراضی بودن از بانک شهر بنظرم بستگی به بودجه داره نه بانک ...

همون دگ بانک ملت گف بودجه نیست

شما کعی رفتید و گفتم بودجه نیست من که بتاازگی اصلا نرفتم ..

ماه گذشته

منم از برج هشت پارسال ثبت نام کردم بنظرت چکار کنم؟؟؟ وایستم هنوز یا برم بانک ؟ یا بانکمو عوض کنم

بنظرم بانکو عوض کن پرس و جو کن ببین کدوم بانک زودتر میده

بنظرم بانکو عوض کن پرس و جو کن ببین کدوم بانک زودتر میده

بستگی به بانک مرکزی داره که بودجه کعی میدن همین بانک شهرم میگن زود میدن خیلیا تاپیک زدن که دیر میدخ و فلان

واز از دوباره برم تو صف انتظار که پیامک دوم بیاد!!

بانک شهر تعداد کمه ما ماه گذشته اقدام کردیم ۳۰۰نفر بود یماهه پیام اومد