یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یک بگیر منطقه ما رسمه بعد از چله اون لباسای نوزادی رو تن بچه نمیکنیم لباس جدید میگیریم من بچه م فرودین بود چون هوا برای نوزاد هنوز سرده من سه تا شلوار سه تا زیر پوش وبادی و سه تا هم استین دار گرفتم تا چله کافی بود براش اگع بچه ت خدایی نکرده رفلاکسی باشه بلوز بیشتر احتیاج میشه
مرسی از راهنماییت عزیزمچرا بچه رفلاکسی بلوز باید بپوشه؟ببخشید من چون بلد نیستم میپرسم اینارو
بچه های رفلاکسی شیر و بالا میارن روی لباس و یقه شون میریزه معمولا دیگ تند تند بلوزش باید عوض شه که از خیسی لباس سرما نخوره موقع شیردهی توی خواب و شب هم باید خیلی مواظبشون بود
من نینیم وسط ابان ب دنیا میاد،من دو دست سایز،0 خریدم(کلاه و پاپوش و زیر دکمه و لباس جلو دکمه و شلوار) برای بیمارستانش(میدونم زود کوچیک میشه نهایت بشه دو هفته تنش کرد)