2777
2789
عنوان

چند دست لباس برای سیسمونی بگیرم

77 بازدید | 15 پست

اگه خدا بخواد اواخر اسفند به دنیا میاد بچه

من هیچچچچی راجب لباس نوزاد حالیم نیست

تو اینستا هم هر بلاگر یه چیزی میگه

آقا یکی بگه چند دست از هر سایز لباس لازمه بگیرم؟

لباس بچه روزانه باید عوض بشه؟

لباس بیرون چند دست بگیرم؟

چرا من هیچی حالیم نیست؟😕😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لباس سایز صفر نگیر 

یک بگیر منطقه ما رسمه بعد از چله اون لباسای نوزادی رو تن بچه نمیکنیم لباس جدید میگیریم من بچه م فرودین بود چون هوا برای نوزاد هنوز سرده من سه تا شلوار سه تا زیر پوش وبادی و سه تا هم استین دار گرفتم تا چله کافی بود براش اگع بچه ت خدایی نکرده رفلاکسی باشه بلوز بیشتر احتیاج میشه

لباس سایز صفر نگیر یک بگیر منطقه ما رسمه بعد از چله اون لباسای نوزادی رو تن بچه نمیکنیم لباس جدید می ...

مرسی از راهنماییت عزیزم

چرا  بچه رفلاکسی بلوز باید بپوشه؟

ببخشید من چون بلد نیستم میپرسم اینارو

مرسی از راهنماییت عزیزمچرا بچه رفلاکسی بلوز باید بپوشه؟ببخشید من چون بلد نیستم میپرسم اینارو

هی بالا میاره زود زود باید عوض کنی

در کل به نظر منم از هر کدوم دو تا بخر فعلا

تا ببینی رشد بچه و قوارش چجوریه کم کم میخری 

تازه اینجوری لذتشم بیشتره هر بار میری بیرون یه چیزی بخری تا این که ده تا لباس یجا بخری

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی
مرسی از راهنماییت عزیزمچرا بچه رفلاکسی بلوز باید بپوشه؟ببخشید من چون بلد نیستم میپرسم اینارو

بچه های رفلاکسی شیر و بالا میارن روی لباس و یقه شون میریزه معمولا دیگ تند تند بلوزش باید عوض شه که از خیسی لباس سرما نخوره موقع شیردهی توی خواب و شب هم باید خیلی مواظبشون بود

من نینیم وسط ابان ب دنیا میاد،من دو دست سایز،0 خریدم(کلاه و پاپوش و زیر دکمه و لباس جلو دکمه و شلوار) برای بیمارستانش(میدونم زود کوچیک میشه نهایت بشه دو هفته تنش کرد)

3 دستم سایز 1 خریدم،(بادی و جلو دکمه و شلوار )

فقط 11 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هی بالا میاره زود زود باید عوض کنیدر کل به نظر منم از هر کدوم دو تا بخر فعلاتا ببینی رشد بچه و قوارش ...

آها متوجه شدم،ممنون

از رفلاکس و کولیک بچه و گریه هاش خیلی میترسم😖

هی بالا میاره زود زود باید عوض کنیدر کل به نظر منم از هر کدوم دو تا بخر فعلاتا ببینی رشد بچه و قوارش ...

آره اینجوری بهتره که آدم بعدا خرید کنه

فقط موندم بعضیا چه جوری یه کمد لباس میخرن برای سیسمونی😕

من شنیدم بعدها میگن نصف لباسا استفاده نشد اصلا 

آره اینجوری بهتره که آدم بعدا خرید کنهفقط موندم بعضیا چه جوری یه کمد لباس میخرن برای سیسمونی😕من شنی ...

چون اولشه خیلی ذوق و هیجان دارن برا بچه دار شدن 

طبیعیه لباس زیاد بخرن 

ولی ۸۰ درصدش اصلا استفاده نمیشه 

بذار بالا ۱ سال زیاد بخر توی نوزادی هر ماه سایزش عوض میشه نینی🥹

راستی مبارکت باشه خوشگلم پا قدمش پر از خیر و برکت باشه براتون🤍

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی