2777
2789

لطفا نگید ایراد از خودتون هست که اینجوری میشه چون فقط و فقط کسایی که این اتفاقات براشون افتاده میتونن درک کنند

شده کاراتون درست پیش بره بعدش یهویی دقیقه ۹۸ خراب بشه

یا دوستی تون یا مثلا همکاراتون یا همکلاسیتون بدون دلیل یا با دلیل های مسخره و سوتفاهم خراب بشه و دیگه جوابتون ندن

یا ازدواجتون؟

به نظرتون جرا اینجوری میشه چیکار باید کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بعد از ازدواجم با دوست صمیمیم قطع رابطه کردم چون یه نوبت دکتر گفتم واسم بگیر از شهر دیگه که یساعت فاصله داره باما گفت فلان روز گرفتم برو من این همه راه رو رفتم اونجا فهمیدم امروز شهادت و کلا تعطیله بهم دروغ گفته بی هیچ حرفی قطع رابطه کردم باهاش

نی نی سایت:جن عاشق داری

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون                                                                                                  لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم

من بعد از ازدواجم با دوست صمیمیم قطع رابطه کردم چون یه نوبت دکتر گفتم واسم بگیر از شهر دیگه که یساعت ...

ای وای چ بدجنس

ولی برای شما دلیل داره که رابطتون بهم خورده

و کار درستی کردید 

تلاش نکرد برای درست کردن رابطه؟

ای وای چ بدجنسولی برای شما دلیل داره که رابطتون بهم خوردهو کار درستی کردید تلاش نکرد برای درست کردن ...

به روش نیاوردم  قطع رابطه ، چون یه مورد دیگه هم ازش دیدم که چشم پوشی کردم ولی دیگه اینو نتونستم

مجرد بود؟تلاشی نکرد؟

اون زودتر از من ازدواج کرد ، من همه مراسماشو رفتم بعدش گفتش که اره برای برادرشوهرم میخایم بیایم خاستگاری و ازت خیلی خوشش اومده و ....بعد گفت یکی رفته بدیتو کرده دیگ نیومدن خدا شاهده من اصلا توی این فازا نبودم برامم مهم نبود واسه همین به رابطه م ادامه دادم بعدش منم ازدواج کردم دیگ این حرکتو کرد مستقیم قطع رابطه