2777
2789

من ۳ تا خواهر برادر دارم 

برادر بزرگم ۷ سال ، خواهرم ۳ سال ، برادر کوچیکم ۲ سال هست که متاهلن

الان هم خواهرم دوقلو باداره و هم زن داداش کوچیکه 

و بچه هاشون آذر و دی دنیا میان 

اما برادر بزرگم و خانمش هنوز بچه دار نشدن و قبلا به ما گفتن که نمیتونن بچه دار بشن ولی خیلی دوست دارن💔

زنداداش بزرگم دخترخالمم میشه بخاطر همین واقعا با من و مامان خیلی راحته یه روز گفت ما ۶ ساله تلاش میکنیم بچه دار بشیم بارها به عنوان مسافرت رفتیم تهران تو مراکز ناباروری 

گویا هیچکدومشون مشکل خاص و حادی ندارن و معلوم نیست چرا باردار نمیشه

میگفت من دوست داشتم اختلاف سنیم با بچم زیر ۳۰ سال باشه ولی دیگه نمیشه

الهی بمیرم اینارو همه با بغض گفت

حالا من تو تاپیک قبل توضیح دادم که ما تازه دیروز فهمیدم زنداداش کوچیکم بارداره

حتی خواهرم قبلا همیشه میگفت من بچه نمیارم اول محمد باید بچه دار بشه و نوه اول باید بچه اون باشه و جدا از اون من درس دارم و کار دارم و فلان اصلا وقت بچه نیست

ولی دیگه ناخواسته باردار شده اونم دوقلو و اونقدرم حالش بده که هرکسی بهش نگاه کنه میفهمه بارداره 

حتی این بی عقل و شوهرش اوایل بدون اینکه به ما بگن میخواستن سقط کنن وقتی فهمیدن دوقلو هستن مصمم تر شدن اما صبح روزی که خواستن برن سقط کنن خواهرم خواب دیده دست دوتا دختربچه خوشگل تو دستشه و هی صداش میکنن مامان اینم دلش نیومد بره 

حالا بگذریم

۲۶ و ۳۰ مرداد تولد بابام و مامانمه که من گفتم فردا که جمعه س خودم شام براشون درست کنم و یه کیک و کادو کوچیک بگیرم و  به خواهر برادرامم بگن بیان دور هم باشیم

ولی همین الان که خواستم زنگ بزنم به شک افتادم نکنه محمد و خانمش بیان دلشون بشکنه یا حسرت بخورن

چون هنوز نمیدونن زنداداش کوچیکمم بارداره و بچش زودتر از بچه های خواهرم دنیا میاد خودمونم دیروز فهمیدیم

حالا شما میگین بهشون زنگ بزنم بیان ؟

و اینکه ما معمولا تولدشونو ۲۸ مرداد میگیریم و احتمالا خواهر و برادرام همون روزم بیان پس بازم احتمال روبه رو شدنشون زیاده

تا آخرش که نمیشه بارداری زنداداشت پنهون بمونه 

بالاخره میفهمن دعوت کن 

انشاالله که خدا هم به برادر بزرگت بچه های خوب و سالم میده به زودی

در خودم پیروزی را میبینم برای همین اصرار به بازی دارم🤍 نام کاربریم و شخصیتم اصلا مطابقت ندارن کاملا رندوم واردش کردم ☺️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بالاخره ک میفهمن. دعوت نکنی بیشتر دلشون میشکنه.انشاالله سال دیگه این ماه زنداداش بزرگت حامله س💖👌

آره والا شما راست میگین بالاخره که باید بفهمن 

ولی باید بگم مامانم خودش پشت تلفن به داداشم بگه که وقتی میان غافلگیر نشن

و اینکه خیلی ممنون از دعای قشنگتون 😘😘 

تو این جن.گی بچه میخان چیکار

شما درست میگین شرایط سخته 

ولی به هر حال اینا ازدواج کردن که خانواده خودشونو داشته باشن

البته اینم بگم سه تاشون وضعشون خوبه و میتونن بچه هاشونو به خوبی تامین کنن یا اگه خواستن مهاجرت کنن 

هر چه دیرتر بفهمن بیشتر دلخور میشن آخه با این نگفتن بیشتر نداشتن بچه رو به روشون میارید و حساسشون می ...

اینم حرفیه شما راست میگین 

تا کی قایم کنیم بالاخر که این بچه ها به دنیا میان 

زندگی همینه منم دایی بزرگم30سال رفت دکتر هیچی به هیچی ناعادلانه ست ولی نمیشه کاریش کرد

خیلی خیلی ناعادلانه

زنداداش من وقتی با برادرم ازدواج کرد میگفت میخوام تا قبل ۳۰ سالگی دوتا بچه بیارم ولی طفلی الان ۳۱ سالشه و بچه نداره 

خیلی خیلی ناعادلانهزنداداش من وقتی با برادرم ازدواج کرد میگفت میخوام تا قبل ۳۰ سالگی دوتا بچه بیارم ...

گفتم زندگی همینه 

عمه بزرگمم بچه دار میشد میمردن

دختر بزرگش هم سن داداشم بود مادرم بهش شیرداده بود 

الان داداشم هست دخترعمه م نیست 

ولی چه میشه کرد جز نگاه کردن