2777
2789

تمام فامیلا و ماما ها و .... میگن طبیعی بهتره مخصوصا اگه ورزش و... داشته باشی 

تو فضای مجازی همه میگن سزارین بهتره 

آدم مونده چیکار کنه 

راهکاری هم اگه دارین واسه زایمان راحت تر لگید

توی مجازی شما با دنیایی از ادم ها از شهر های مختلف طرف هستی

مگه میشه طبیعی رو به سزارین ترجیح داددددد /=

فک و فامیل شما نظر خاص خودشون رو دارن واقعا (:

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بچه اولمو تو ۱۹ستلگی اوردم طبیعی بودم بیمارستانمم داغون مردم تا بچه بدنبا اومد رسیدگی اصلا نمیکردن بچم عفونت خون گرفت با اون وضع من ۱۷شب بیمارستان بودم تا بچم خوب شد. الان دومی باردارم میخوام خصوصی برم طبیعی بیارم 

✌خُوبِتُ میگَن بَدِتُ میخوان تَوَلُدِت نَ وَلی خَتمِتُ میان
من طبيعي اپيدورال انجام دادم نه درد شديد طبيعي كشيدم نه عوارض و درد بعد سزارين

منم میخوام اپیدورال کنم چجوریه میسه بگی؟

من خودم دو تا زایمان طبیعی داشتم به انتخاب خودم و البته صلاحدید پزشکم بعد معاینه لگن، واسه جفتش هم زحمت کشیدم

ولی کلا انتخاب زایمان بستگی به خود فرد و روحیه ،جسمش داره

من بچه اولمو تو ۱۹ستلگی اوردم طبیعی بودم بیمارستانمم داغون مردم تا بچه بدنبا اومد رسیدگی اصلا نمیکرد ...

دقيقا من اوليم تو خصوصي بود با اينكه جزو يكي از دوتا بيمارستان تاپ شهرمونه ولي رسيدگي بعدش نداشتن با اينكه مامانم تو بيمارستان همراهم بود اما خيلي اذيت شدم متاسفانه به دكو پز بيمارستان توجه كرده بودم و پرسنل 

دوميو رفتم يجا ديگه اونم خصوصي بود اما با وجود اينكه همراه نداشتم بچمو همش پرسنل نگه ميداشتن و من كامل استراحت كردم تا مرخص شدم 

حتي گفتم بهش شير خشك بديد داده بودن 

من طبیعی بودم با اینکه درد زیاد داره اما بعدش یه ارامش بدون درد میاد برات که خیلی خوبه راحت تر هستی و زودتر سرپا میشی البته اگ همسرت کمکت کنه موقع زایمان خیلی راحت تر زایمان میکنی من دردم گرفت رفتم بیمارستان یک سانت بودم خدا خیر ماما رو بده گفت برو خونه اینجا اذیت میشی بستریم نکرد گفت برو دوش اب گرم و ماساژ تا دردات شدید و نزدیک ب هم شد بیا اومدم خونه رفتم حموم همسرم زیر اب داغ ماساژم داد اومدم بیرون با هر درد حالت گربه ای مینشستم همسرم محکم ماساژ میداد درد کم نمیشد ولی ذهنم فریب میخورد کمتر اذیت میشدم تا اینکه کیسه ابم پاره شد رفتم بیمارستان خداروشکر به ی ساعت نکشید زایمان کردم البته سوره انشقاقم خیلی خوبه برای اسون مردن زایمان الانم دومی باردارم خداکنه اینم راحت باشه 

منم میخوام اپیدورال کنم چجوریه میسه بگی؟

عاليه من جفتشون اپيدورال بود 

مناسفانه من دهانه رحمم خيلي سخت باز ميشه 

سر دومي بشدت جنبوجوش داشتم حتي هفته قبلش كل خونمو خودم خونه نكوني كردم حالا باردار نبودم كمكي ميگرفتما ولي تو بارداري تكيز كاري كردم ميخام بگم ورزش و جنبو جوش واقعا موثره تو بيمارستانم خيلي به حرف ماماها گوش دادم 

بعد ٤ سانت درخواست اپيدورال كردم 

دردا خيلييي كم شده بود در واقع درد غير قابل تحملي نداشتم سر اولي كه اپيدورال شدم اصلاااا درد نداشتم دومي درد بود اما قابل تحمل 

همين قابل تحمل شدن كمك كردم بيشتر به حرف ماما و دكترم گوش بدم و زايمانم راحتر باشه

دقيقا من اوليم تو خصوصي بود با اينكه جزو يكي از دوتا بيمارستان تاپ شهرمونه ولي رسيدگي بعدش نداشتن با ...

کدوم بیمارستان خصوصی دومی رو رفتی

تهرانی؟

کدوم بیمارستان خصوصی دومی رو رفتیتهرانی؟

نه شهرستانم 

باورت ميشه اولي كتاب دادن عكساي اتليه ايي دادن 

ولي چه فايده دومي پيچونده بودنش دور دور پيچ با يه عكس دهه شصتي🤣

اما خدا خيرشون بده يه اخ ميگفتم هزار نفر دوروم بودم عالي بود عالي 

البته هزينه زايمان دومي تو اين بيمارستان بيشتر بود نسبت به اينكه اگه تو خصوصي اولي زايمان ميكردم 

ولي من برا اولي اصلا بخاطر پولش كه كمتره نرفته بودم 

تو شهرمون دوتا خصوصي تاپ هست خصوصي زياده اما اين دوتا معروفن 

من دوتا زایمان طبیعی داشتم و یک سزارین اجباری چون بچه از سر بود نمیشد طبیعی زایمان کنم 

اگه شرایط بدنت برای طبیعی خوب باشه طبیعی خیلی بهتر از سزارین هست بااینکه زایمان سزارینم نسبت به دوروبریهام خیلی سبک و خوب بود ولی باز طبیعی کجا و سزارین کجا 

الان که یک ماه از سزارینم میگذره تازه سرپا شدم و میتونم به بچم برسم ولی زایمان طبیعی بعد از زایمان راحت میتونی کارهاتو بکنی عوارض سزارین هم نداره که رحمت رو برش بزنن

البته میگم که بدنت باید شرایط زایمان طبیعی داشته باشه 

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚
نه شهرستانم باورت ميشه اولي كتاب دادن عكساي اتليه ايي دادن ولي چه فايده دومي پيچونده بودنش دور دور پ ...

خداروشکر عزیزم خاطره خوب داری