2777
2789

من خودم شاغلم ولی همه دخترا نمیتونن برن سرکار 

خانوادشون نمیزاره 

شهرشون کوچیکه کار نیست یا کار درست و حسابی نیست 

من خودم دانشجو بودم تو تهران صدتا پیشنهاد میشد بهم میگفتم کاش بابام خرجمو میداد که این حقارت نکشم 

ولی الان که دیگه مدرکم گرفتم تو محیط کارم مشکلی نیست و خب الان میتونم برم سرکار 

بعدم خانمی که بچه دار یا باردار چه طوری بره سرکار 

واقعا واسه همه نمیشه یه نسخه پیچید 

اینطور خانما وظیفه پدر یا همسرشونه که خرجشو بدن به جای فشار رو‌اونا باید فشار به همسر یا پدرش بیاد 

واژه زن مستقل، یک بلایی سر جامعه زنان و دختران میاره که اون سرش ناپیدا

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا 

بعضیا فکر میکنن جامعه انقدر امنه چون حالا سال ۱۴۰۴ عه

که دیگه همه زنا و دخترا برن سرکار

تو شهر کوچیکم که اصلا کار نیست،باشه هم حقوقش کمه

فقط 29 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی طرف شرایطش رو نداشته باشه همینجور که خودتون مثال زدید و شرایط ثابت و خوبی برای کار کردن نداشته باشه آره قطعا 

ولی وقتی شرایطش خوبه و میتونه شغل خوبی داشته باشه دلیلی نداره یکی دیگه خرجشو بده وقتی خودش میتونه کار کنه 

واقعا بارداری و بچه داری کلی از انرژی یه زن رو میگیره و کلا تو هر بارداری بدنش تحلیل میره حالا این وسط سر کارم بری واویلا

نمیدونم چرا مفید بودن رو تو شغل میبینن یه خانواده شاد ساختنم خیلی مهمه همین که بری باشگاه تو اجتماعی ۲ساعت کلاس هنری بری تو اجتماعی....

چه آرامش عجیبی است در جوار خودم،خودم برای خودم ،با خودم ،کنار خودم...
واژه زن مستقل، یک بلایی سر جامعه زنان و دختران میاره که اون سرش ناپیدا

تو شرایطی که استارتر گفتن بله 

ولی اگر محیط شغلی امن باشه و طرف اذیت نشه چرا مستقل بودنش باید چیز بدی باشه؟ 

من که مامانم با زور میگه برو سرکار ولی کار نیست می‌کرده برام پیدا می‌کنه که منو بفرسته برم 🥺🥲

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

تو شرایطی که استارتر گفتن بله ولی اگر محیط شغلی امن باشه و طرف اذیت نشه چرا مستقل بودنش باید چیز بدی ...

چون شما نمیدونید یک نفر واقعا شرایطش رو داره یا نه.

و این واژه زن مستقل باعث میشه این تفکر تو جامعه جا بیوفته که هر دختری با هر شرایطی موظفه بره سر کار

دقیقا عین یک آقا

و این ظلم در حق دختر و زن هست. 

حتی به جایی رسیده که تو همین سایت تاپیک میزنند آیا مستقل بشم یا ازدواج‌‌ کنم؟! یعنی حتی ازدواج و تشکیل خانواده رو مانع میبینند در برابر شغل

و تصور میکنند شغل و درامد میتونه جای خانواده رو پر کنه!

و این تصورات رو کی ایجاد کرده؟ رسانه و استکبار

وگرنه که قوانین جامعه نه تنها به زن اجبار نکرده که شاغل بشه بلکه گفته نفقه دختر به عهده پدر و نفقه زن به عهده همسرش هست و شاغل بودن یا نبودنش بستگی به علاقه خودش داره فقط. 

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

بجای اینکه یه بند اینقد تو گوش زنان و مادران بخونن که مستقل شو،کار کن،دستت پیش شوهرت دراز نباشه و پاک کردن صورت مسئله

بیان فرهنگ سازی کنن و تو مخ مرد فرو کنن که به همسر یا مادر بچه هاشون باید ماهانه پول بدن بی منت چون وظیفه شونه!

چه آرامش عجیبی است در جوار خودم،خودم برای خودم ،با خودم ،کنار خودم...
من که مامانم با زور میگه برو سرکار ولی کار نیست می‌کرده برام پیدا می‌کنه که منو بفرسته برم 🥺🥲

گلم یه دختر درس میخونه دانشگاه میره مدرک میگیره بعدا بشینه خونه تا خاستگار بیاد براش این غلط محض همه چیز خارجیا قبول ندارم ولی یچیز اره پسر سن ۱۸سال میشه میره مستقل میشه خونه میگیره کار پیدا میکنه بگرد چند درصد پسرای ایرانی سن ۱۸سال بدون حمایت خانواده توان مستقل شدن دارن یک درصد حالا حساب کن دخترامون شرایطش چیه دختر تا ۱۸سالگی بعضی از خانواده ها اجازه نمیدن تنهایی برن خرید  حساب کن کجای کار هستیم ماها

تو مرا آزردی ‌. که خودم کوچ کنم ازشهرت ...بکنم دل زدل سنگت توخیالت راحت.....میروم از قلبت...میشوم دورترین خاطره در شبهایت..توبه من میخندی .وبه خود میگویی باز می آیدومیسوزد از این عشق...بر نمیگردم نه ...میرم انجا که دلی بهر دلی تب دارد..عشق زیباست حرمت دارد ...تو بمان تو بمان.......(کاش گریه های  در خفقان  وفریاد در سکوتم  میدیدی بهم بد نمیکردی)

گلم یه دختر درس میخونه دانشگاه میره مدرک میگیره بعدا بشینه خونه تا خاستگار بیاد براش این غلط محض همه ...

اره ولی به این فکر میکنم که مامانم میگه برو سرکار شهریه دانشگاهها رو بده حالم بد میشه 

رشته ای که میخونم بازار کار نداره اصلا درست و حسابی نیست بخاطر همین اگه برم سرکار می‌خوام پول جمع کنم پیام نور رشته درست بخونم 

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

اره ولی به این فکر میکنم که مامانم میگه برو سرکار شهریه دانشگاهها رو بده حالم بد میشه رشته ای که میخ ...

رشته ات مگه چیه چرا کلی هزینه برای رشته ای که بازار کار تو ایران نداره میخوای هزینه کنی

تو مرا آزردی ‌. که خودم کوچ کنم ازشهرت ...بکنم دل زدل سنگت توخیالت راحت.....میروم از قلبت...میشوم دورترین خاطره در شبهایت..توبه من میخندی .وبه خود میگویی باز می آیدومیسوزد از این عشق...بر نمیگردم نه ...میرم انجا که دلی بهر دلی تب دارد..عشق زیباست حرمت دارد ...تو بمان تو بمان.......(کاش گریه های  در خفقان  وفریاد در سکوتم  میدیدی بهم بد نمیکردی)

رشته ات مگه چیه چرا کلی هزینه برای رشته ای که بازار کار تو ایران نداره میخوای هزینه کنی

سینما میخونم 

می‌خوام معماری بخونم بعدش