2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اینبار از خدا خواستم این ماهی که میاد زیر خاک باشه صبح تا شب نشسته از دیکتاتور بودن حکومت حرف نمیزنه اما خودش تک به تک داره عیبایی که میگیره رو تو خونه رو ضعیف تر خودش پیاده میکنه زورگو ؛ مغرور ؛ دروغ گو؛ به شدت حریص و پول دوست؛ سابقه اعتیاد البته الان هم هر از گاهی پای منقل هست قبلا که همیشه تو خونه مشروب درست میکرد الان مدتیع گذاشته کنار به شدت بداخلاق ؛ دست بزن هیچ کدوم از اعضای این خونوداده ازین مردک گستاخ راضی نیستن مشکل حاد روانی داره اهل خیانت هم هست فکر من تو اوج جوانی مادرم میگه می‌شنیدم که به عمه ات ببار گفت امروز رفتم خیابون فلان زن رو دیدم چشای سبز و چقدر تعریف کرده بود بدتر از اینا رو سرش درآورده خدا به حق این روز عزیز زودتر مرگش برسه یا منو خدا ببره یا این علف هرز بی عرضه رو

و منی که از خدا میخواستم عمرمو بذاره رو عمر بابام ولی بابام تو جوونی آسمونی شد 😭

ببخشید ولی نه این کاربر نه امثال اون که من باشیم درک نمی‌کنیم این موضوع رو چون ما با این که والدین بی عرضه و بی غیرتمون زنده هست یتیم شدیم درد این یکی خیلی بده من هر کی از نبود پدر مادرش حرف میزنی هیچ حسی ندارم و نمیتونم همدردی کنم چون درکی از محبت پدر و مادر به معنی واقعی نداشتم پدرم خودش اقدام کرده به کشتن من یادمه تو سن کم دعا میکردم خدا منو قبل پدر مادرم ببره زمونه نشونم داد که هیچ کسی ارزش ندارع که بیخود جونت رو بخاطرش به خطر بندازی 

نمی‌دونم والا خیلی دعا میکنم خدا نمیشنوه صدامو🥲💔

خونمون فقط جنگ و دعوا پر  صداعه 

فقط داد و هوار همشم خونه همه رو اسیر میکنه ابرو نموند برامون

کاربری دست دو نفر مهلا و دوستش