حالا منطقیه چیزایی که باهاش تقریبا تو یه زده هستن هم نزنم؟ یعنی انتخاب رشته کنم ؟ خیلیا میگن نمونم چون پشت کنکور بودم امسال
آواز قو" این اصطلاح از یک باور قدیمی سرچشمه میگیرد که قوها قبل از مرگ زیباترین آواز خود را میخوانند. در واقع، این اصطلاح به این معناست که فرد قبل از پایان کار خود اونو به بهترین روش انجام میده مثل قو باشیم تا آخرین لحظه تلاش کنیم و آخرشو قشنگ تموم کنیم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازهی من نسبت به تو رو بیان میکنه: " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار تویی /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی
من نمیگم بکن یا نکن میگم فقط اگه پتانسیل خودت میدونی ایمان داری فلان رشته خاص میاری ارزش یکی دو سال داره ولی خیلی زیاد دیدم به امید واهی سالها موندن وقتی هم سن اونها فارغ تحصیل شدن تازه به همون رشته اولیه که میاوردن راضی شدن ببین انتخابی هست که بهای خیلی سنگینی داره به بهای عمر خودت میدی پس درست انتخاب کن در هر صورت
آواز قو" این اصطلاح از یک باور قدیمی سرچشمه میگیرد که قوها قبل از مرگ زیباترین آواز خود را میخوانند. در واقع، این اصطلاح به این معناست که فرد قبل از پایان کار خود اونو به بهترین روش انجام میده مثل قو باشیم تا آخرین لحظه تلاش کنیم و آخرشو قشنگ تموم کنیم
کلا الان که مشاور انتخاب رشته گفت اصلا نمیدونم چی میخوام
بهم گفتن نزدیک انتخاب رشته طبیعی هست
باید تصمیم بگیری دگمیتونی یک سال دگ پشت بمونی و بیشتر از امسال بخونی ؟
بیشتر ازین میترسم که باید دو پایه همزمان ترمیم کنم مخصوصا با وضعیت نمره دهی الا
من نمیگم بکن یا نکن میگم فقط اگه پتانسیل خودت میدونی ایمان داری فلان رشته خاص میاری ارزش یکی دو سال ...
خیلی ممنونم بابت حرفات🫂
انشالله ک میخوره ، بستگی ب رشته ات داره و اینکه چقد بخاطرش موندی پشت کنکور مثلا مثلا اگه دو سال تلاش ...
نه اینشکلی نیست
خیلی ممنونم
کلا الان که مشاور انتخاب رشته گفت اصلا نمیدونم چی میخوامبهم گفتن نزدیک انتخاب رشته طبیعی هست
خیلی سخته آدم تو وند راهی بیفته امیدوارم بهترین انتخاب رو داشته باشی وموفق شی
خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازهی من نسبت به تو رو بیان میکنه: " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار تویی /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی
خیلی سخته آدم تو وند راهی بیفته امیدوارم بهترین انتخاب رو داشته باشی وموفق شی
خیلی ممنونم