2777
2789

میگن میشه تا ۲۵سالگی قد کشید حتی بعد بسته شدن صفحات رشد

خب همه میگن دروغه ولی تاحالا کسی امتخان کرده؟؟

بیاین امتخان کنیم بعدش اگ نشد میگیم دروغه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد بسته شدن صفحه رشد اصلا امکان پذیر نیست

ولی تا یک سن خاصی صفحه رشد به طور کامل بسته نشده

از این جهت بله ممکنه طرف حتی 25 سالش باشه ولی شانس افزایش قد داشته باشه چون به طور کامل بسته نشده

یه چیزی هست به اسم علم، به افرادی هم هستند بهشون میگن پژوهشگر 

کسی که مقاله می‌نویسه تا توی ژورنال معتبر چاپ بشه ، پدرش در میاد. کلی زمان داوری طول می‌کشه برای بررسی اون پژوهش 

آدم عاقل به علم میاد اتکا می‌کنه نه به حرف چهارتا مافیا که به فکر پر کردن جیب خودشونن

اون قرصایی هم که اونا میدن پس فردا روی کبدت که تاثیر گذاشت بهت میگن تاثیر داره یا نه

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

بعد بسته شدن صفحه رشد اصلا امکان پذیر نیستولی تا یک سن خاصی صفحه رشد به طور کامل بسته نشدهاز این جهت ...

فقط این برام سوالع که آخه مگه ما امتحان کردیم و نشده 

ک‌میگیم نمیشه ؟

اره حرف شما درست ولی تاحالا کسی امتخان کرده ؟؟

عزیزم همینقدر که بتونی امتحان نکنی خودت ۳ هیچ جلو هستی هر چیز معجزه آسایی دیدی تبلیغ فله ای میشه بدون چرت و پرته افزایش قد کوچک شدن بینی با فلان دارو چه میدونم ۵۰ کیلو افزایش کاهش وزن فقط در یک دوره تغییر رنگ چشم 

فقط این برام سوالع که آخه مگه ما امتحان کردیم و نشده ک‌میگیم نمیشه ؟

میگم دیگه شدنیه

من یه مربی میشناسم کارش همینه با ورش و قد رو هم تونسته رشد بده

ولی مثلا در حد 2 یا 3 سانت اینا

ولی اونا صفحه رشدشون بسته نشده به طور کامل

عزیزم همینقدر که بتونی امتحان نکنی خودت ۳ هیچ جلو هستی هر چیز معجزه آسایی دیدی تبلیغ فله ای میشه بدو ...

آخه می‌دونی چیه 

اینا میگن مثلا تا یکسال ورزش کنی ۳سانت افزایش 

زیاد چیز عجیبی نمی‌گن مثلا نمیگن‌تو‌یه ماه ۹سانت

طرف خودش دکتره

دکتر باشه ، مگه ندیدی کلی دکتر زیر میزی میگیرن؟ 

فکر کردی مافیای پزشکی از مردم عادی هستن؟ 

اینهمه تبلیغ پیکر تراشی میشه با اون همه عوارض ، از طریق مردم عادی آیا همش داره تبلیغ میشه ؟ 

وقتی صفحات رشد بسته شده یعنی دیگه نمیشه کاری کرد ، مگه اینکه گودی کمر طرف داشته باشه و با رفع اون چند سانت طرف بلند میشه 

حتی اضافه وزن و قوز هم باز باعث کوتاهی میشه 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

آخه می‌دونی چیه اینا میگن مثلا تا یکسال ورزش کنی ۳سانت افزایش زیاد چیز عجیبی نمی‌گن مثلا نمیگن‌تو‌یه ...

تا بعد از صفحات رشد یکسال که هیچی من بهت میگم ۱۰ سال برو ورزش کن بعد ۳ سانت هم هیچی ۳ میلیمتر رشد کردی بیا همینجا بهم بگو ولی این خزعبلات رو اگه دور بریزی بری ورزش با مربی آگاه علم روز بتونی قد مخفی خودت آزاد کنی با اصلاح حرکتی و فرم بدنی مثل گودی کمر و سر شانه و گردن میتونی تا چند سانت اونم قد مخفی خودت رو آزاد کنی