2777
2789

برا آدیداس؟

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ۹۹ درصد بازار ایران فیکه گول مثلا های‌کپی و اینا رو نخور که همون فیکه خب شما کفش ایرانی مناسب بخری ارزشش صد برابر چینی فیک هست یا چینی برند کمتر مشهور ولی اصل مثل ۳۶۱ خوبه حالا خواستی بدونی برو چند تا سایت خارجی مثل آمازون قیمت بگیر اونو تبدیل کن متوجه میشی کمترین قیمت پوشاک برند خارجی تو ایران ۱۰ تومن در میاد دیگه 

عزیزم ۹۹ درصد بازار ایران فیکه گول مثلا های‌کپی و اینا رو نخور که همون فیکه خب شما کفش ایرانی مناسب ...

آره فک کنم اکثرا های کپی هستن خب ایرانی چی بگیرم اینا خوشکل هم هستن

به درد کسی خوردی ،بدردت نخورد ،بدردش بخوری ،بدرد نخوری

نمیدونید برا منم زیاد راه میرم خوبه یا نه

بنظر میرسه کتونی راحتی باشه 

ولی برای پیاده روی زیاد نمیدونم

‏من تو زندگی هیچکس دائمی نیستم اما بهترین آدم موقتیم که میتونی ببینی