2777
2789
عنوان

ورم بینی بعد عمل😭😭😭

71 بازدید | 14 پست

دارم دق میکنم 

دماغم خیلی خوکی شده

ای کاش قدر میدونستم عمل نمیکردم

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عادیه نگران نباش

هنوز گچم باز نکردی اره؟

درست میشه

من شده ۱۳ روز خیلی بهتر شده نسبت به روزای اول

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)
عادیه نگران نباشهنوز گچم باز نکردی اره؟درست میشهمن شده ۱۳ روز خیلی بهتر شده نسبت به روزای اول

نه هنوز 

گوشتی بود واسه من واسه شما چجوری بود 

من ته دلم خالیه دارم دق میکنم 

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

۶ روز

😂

بابا تازه اولشه

حداقل ۶ ماه یا یکسال زمان می‌بره 

خب شماها که تحمل ندارید چرا عمل میکنید

بجز تو چندین نفر تاپیک میزنن وای عملم بد شده بعد می‌پرسی میگه تازه عمل کردم

😂بابا تازه اولشهحداقل ۶ ماه یا یکسال زمان می‌بره خب شماها که تحمل ندارید چرا عمل میکنیدبجز تو چندین ...

دقیقا من احمق رو بگو وقتی ظرفیت یه کاری رو نداری چرا انجام میدی 

واسه شما چقدر گذشته؟

ببین تا دوسال یا یک سال طول می‌کشه و شکل بینی تغییر می‌کنهنهایت اگر درست نشد میری آنزیم و فیلر اینا ...

وای نه آنزیم اینا که اصلا نباید به بینی زد 

عادیه نگران نباشهنوز گچم باز نکردی اره؟درست میشهمن شده ۱۳ روز خیلی بهتر شده نسبت به روزای اول

وای واقعا میگی 

منکه دارم دق میکنم قشنگ

بینی شما گوشتی بود یا استخونی؟

۶ روز

معلومه ورم داری ۶ روز چیزی نیست 

تا ۶ ماه ورم هست 

روز برداشت گچ ورم بینی ات مشخص تره

نمی توانم به کسی بفهمانم در من چه می گذرد!من حتی نمی توانم ان را برای خودم توضیح دهم ....

وای واقعا میگی منکه دارم دق میکنم قشنگبینی شما گوشتی بود یا استخونی؟

گوشتی 

نگران نباش درست میشه

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)