2777
2789

من ی دختری بودم ک از قیافه خودم راضی بودم یعنی

طوری نبود بگم زشتم! 

ولی خب خودمم زیبا نمیدیدم ولی ایراد از قیافمم نمیگرفتم بیخیال بودم نسبت ب قیافه

ولی انقد اطرافیان بهم گفتن زشتی بی ریختی قیافه نداری و ...

دیگه کلن الان خودم مطمعنم زشتم

میدونید میخوام چی بگم؟

میخوام بگم قیافه کسی دست خودش نبوده کسی ازتون نظر نخواسته که نظربدید بگید قیافت فلانه بهمانه که اعتماد ب نفس ی نفرو بیارید پایین

الان بعضیا میگن کسی ک خودشو میشناسه با این حرفا ناراحت نمیشه

نه!!!!!باور کن زیباترینم ک باشی اگه چندین بار بهت بگن زشتی بهت بگن قیافت فلان و بهمانه اخرش میره توناخوداگاهت میگی اره بابا حتمن هستم وگرنه انقد هیت نمیخوردم

هروقت ک نظر خواست نظر بدید

دنیا جای قشنگتری بود اگه معیارامون بر اساس قیافه نبود.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه تو فرهنگ ایران جا افتاده که به خودمون اجازه میدیم در مورد خصوصی‌ترین چیز آدما مثلاً قیافش ن ...

والا بخدا

اقا تو اصن نظر ندی نمیگن لالی!

ب تو چ توچیکار داری من قیافم چطوره؟

چرا نمیزاری هرجوری ک هستم زندگیمو بکنم انقد بهم حس بد میدی

اونا گفتن شما باهاشون همون موقعه قاطع برخورد میکردی

اصلا چرا کسی باید راجب قیافه کسی نظر بده؟ 

شماهم اصلا غصه نخور یهو میبینی یه نفر انقدر اخلاق خوب و حس خوبی داره آدما ناخوداگاه بی توجه به چهرش جذبش میشن یکی از دوستای من همینطوره

سیرت زیبا. به از صورت زیبا

والا بخدااقا تو اصن نظر ندی نمیگن لالی!ب تو چ توچیکار داری من قیافم چطوره؟چرا نمیزاری هرجوری ک هستم ...

خوب شما هم از خودت دفاع کن مثلاً وقتی که نظر میدن بگو ازت نظر پرسیدم لطفاً دفعه دیگه دهنتو ببند،یا اصلاً با همچین آدمایی رفت و آمد نداشته باش بزار بمیرن

من میگم اصلا فرض رو بذاریم چهره شما نامناسب 

چهره تاثیر بسیار اندکی روی زندگی آدما میذاره چه زیبا باشه چه معمولی

این شعار نیست تجربه زیسته خودمه کسی که بارها مثل شما این حرفو توی سن کمتر شنیده و الآن که بزرگتر شده فهمیده داستان کلا متفاوته

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
اونا گفتن شما باهاشون همون موقعه قاطع برخورد میکردیاصلا چرا کسی باید راجب قیافه کسی نظر بده؟ شماهم ا ...

برخورد ک میکنی میگن جنبه نداری

فلانی

بهمانی

از دست این ادما کجا باید فرار کرد

خوب شما هم از خودت دفاع کن مثلاً وقتی که نظر میدن بگو ازت نظر پرسیدم لطفاً دفعه دیگه دهنتو ببند،یا ا ...

مثلن با ی غریبه میرم تو عروسی میشینم بعد برمیگرده ک چقد زشتی😐شعوررر در این حد!

یا میگ قیافت فلانه

میگم خب عزیزم شما ک خشگلی چیکار کردی ک‌ما نکردیم

من میگم اصلا فرض رو بذاریم چهره شما نامناسب چهره تاثیر بسیار اندکی روی زندگی آدما میذاره چه زیبا باش ...

من بحثم سر اینه ک ادما ب همه چیز هم کار دارن

هیچ چیز اندازه ادما ترسناک نیست واقعت

مثلن با ی غریبه میرم تو عروسی میشینم بعد برمیگرده ک چقد زشتی😐شعوررر در این حد!یا میگ قیافت فلانهمیگ ...

جوری که میگی خیلی زود با همه صمیمی میشی،وبهشون اجازه میدی در موردت نظر بدن

من تو عروسی و حتی عزا  هیچ وقت با غریبه حرف نمی‌زنم حوصله داری

برخورد ک میکنی میگن جنبه نداریفلانیبهمانیاز دست این ادما کجا باید فرار کرد

بگو بله من جنبه ندارم دیگه اینطور صحبت نکنید 

اصلا فکر کنن بی جنبه ای یا هرچی 

کسی که این حرفو میزنه خودش میدونه چه کار اشتباهی  داره انجام میده تو دلش فکر نمیکنه شما بی جنبه یا چیز دیگه ای هستی بلکه سعی در قانع کردن و توجیه کردن کار زشت خودش داره

اتفاقا شما با دفاع ‌(بی جنبه بودن از نظر اونا) محترم تر میشی