2777
2789
عنوان

مامانا کمکم کنین دعاتون میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 22 پست
چیکارکنم خدایی انتظار داشتی تودوروز دوتا ۶۰۰ برای ویزیت بدم ۱۲۰۰؟!

تا دو روز ویزیت باید رایگان باشه برای استفراغش اندانسترون بده البته اگه آموکسی دادی نباید بدی بزار یه یه روز از دارو بگذره اندانسترون بده استفراغش بند میاد 

تب ابریزش خس خس سینه

تفاوت سرماخوردگی عفونی و ویروسی سرچ کن ببین کدوم به علائمش نزدیک تره، با توجه به اون دارو بده

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکارکنم خدایی انتظار داشتی تودوروز دوتا ۶۰۰ برای ویزیت بدم ۱۲۰۰؟!

منظورم اینکه مگه دکتری تشخیص سرماخوردگی دادی بعدم بردیش دکتر بهش میگی دارو بده برای سرماخوردگی؟ دکتره حق داره عصبانی بشه، سرماخوردگیم باشه تا عفونت نداشته باشه نباید آنتی بیوتیک داد باید صبرکرد دو سه روز بگذره از مریضیش

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
مرسی کدوم میشه بگی برای سرماخوردگی کدوم ویروس؟

خودت سرچ کن ببین سرماخوردگی عفونی چه علائمی داره، ویروس چه علائمی ببین دخترت کدوم علامتها داره

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

اصلا نگاش نکرد گفت باز میخای معاینه شه پول ویزیت بده

اونو نمی دونم ولی قاعدتا هر ویزیت هزینه جدا داره، ببرش یه درمانگاهی که ارزون تره تا خیالت راحت بشه.

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان