2777
2789
عنوان

تجربه ای از افسردگی یا درمانش داری بیایددد🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 36 پست
ما خانوادگی مشکل کمالگرایی داریم بچه بودم کلاس سوم راهنمایی یه کلاس تابستونه خیاطی میرفتم همه بچه ها ...

کمالگرایی رو با کمک تراپیست میتونید خیلی بهترش کنید 

واقعا معضله 

من نقطه مقابل شمام و همه چیز رو تا به حدی که انجام بدم میگم اوکیه دیگه ولش کن 

اصلا عالی تموم شدن کارا بزام مهم نیست متاسفانه

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

منم همینطورم از ۱۰_۱۱سالگیم دیگه زندگی برام بد پیش رفتبه تازگیم ی رابطه ۷ساله رو کات کردممطمئنم دیگه ...

امیدتو از دست نده کسی از اینده خبر نداره 

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من حس میکنم زیاد کمالگرا نیستم اوضاع مالی بد و اینکه نتونستم کار مناسب پیدا کنم حالمو بدتر کرده خیلی ...

اره منم کلاس قالی بافی رفتم خیاطی رفتم گلدوری از اینترنت یاد گ فتم کلاس های کامپیوتری رفتم  منم کار مناسب پیدا نکردم .نمیدونم شاید اگه تو یکیش ثابت قدم بودم بهتر بود میدونی همش میگفتم اینم یاد بگیرم اونم یاد بگیرم انگار یه ولع یاد گیری داشتم اینم از کمال گرا بودن هست دیگه .کدومو بیشتر دوست داری از همین امروز به یاری خدا شروع کن برای خونه خودت انجام دادن دیگه هم از این رشته به اون رشته نرو یه مدت فقط بچسب به اون ان شالله مشتری پیدا میکنی

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
اره منم کلاس قالی بافی رفتم خیاطی رفتم گلدوری از اینترنت یاد گ فتم کلاس های کامپیوتری رفتم منم کار ...

ممنونم عزیزم ❤️❤️

امیدتو از دست نده کسی از اینده خبر نداره

دیگه چی میتونه زندگی و بچگی از دست رفته منو جبران کنه

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

دیگه چی میتونه زندگی و بچگی از دست رفته منو جبران کنه

عزیزم دلم من از ۶ سالگی رسما زندگیم جهنم بوده

ولی اتفاقا ممکنه تو زندگیت بیوفته که دوباره خوشبختی رو احسال کنی

منم بچگی سخت و نوجوانی سخت تری داشتم . دوسال پیش عاشق شدم و با عشق ازدواج کردم فک کردم حالم خوب میشه اما با رفتارای وحشتناک شوهرم بدتر شدم 😔الانم بچه دارم که اونم انقد خستم میکنه روز به روز دارم بد و بدتر میشم و جدیدا دارم به خودکشی و خلاص شدن از زندگی فکر میکنم . هیچ دلخوشی و امیدی برام نمونده تو زندگی هیچی واقعا 

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

منم بچگی سخت و نوجوانی سخت تری داشتم . دوسال پیش عاشق شدم و با عشق ازدواج کردم فک کردم حالم خوب میشه ...

با تراپیست صحبت نکردید؟ 

با چیزایی که من خوندم دارو درمانی و مشاوره خیلی موثره

قصد دارم اقدام کنم

با تراپیست صحبت نکردید؟ با چیزایی که من خوندم دارو درمانی و مشاوره خیلی موثرهقصد دارم اقدام کنم

من حتی اجازه تراپیست رفتنم ندارم عزیزم . حتی اگ تلفنی هم بخوام مشاوره بگیرم پول و کارت و همه چیزم چک میشه نمیتونم وگرنه که حتما میرفتم 

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

باید دکتر بری دیگه یه مدت طولانی ما ها که وفسردگی داریم مثل یه چاه می مونیم که خشک شده هر چند وقت ان ...

مراجعه کردنی به روانشناس و روانپزشک ، چجور با آدم چجور برخورد میکنن؟  رفتارشون چجوریه؟ 

دکتر منو بخاطر استرسم ارجاع داده به روانشناس همش میترسم برم هزار تا عیب بزاره روم کلی قرص و دارو برام تجویز کنه 

آزمایش و ایناهم ازتون گرفتن که متوجه شدن سروتونین شما پایینه؟ 

بعد اینکه راجب توضیحات آخرتون بگم که من بشدت کمالگرام ، از کثیفی و بهم ریختگی خونه متنفرم، خونه‌م مرتبه ولی بخاطر همین افسردگی و بیحالی و کسلی و اینکه کمالگرا هم هستن دو هفته دست به خونه نزدم همه جارو خاک برداشته حتی روزایی حوصله آشپزی هم ندارم و حاضری میخوریم... ورزش هم کمو بیش شروع کردم تو خونه ، خیلی سعی میکنم حالمو خوب نگه دارم ولی وقتی بد میشه دیگه تا چند هفته میفتم....

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱 

مراجعه کردنی به روانشناس و روانپزشک ، چجور با آدم چجور برخورد میکنن؟ رفتارشون چجوریه؟ دکتر منو بخاط ...

دکترا خوب برخورد میکنن بیستر شما صحبت میکنی بیشتر شنونده هستن  اخر سر چند تا راهنمایی میکنن بیشتر همدلی میکنن تا بیان بگن عیب از تو بوده فلان شده  یا ادمو دعوا کنن .وقتی صحبت میکنی خودتم بعضی جاها  پی به اشتباه خودت میبری  گلا حالت بهتر میشه .رواان شناس بیشتر صحبت میکنه تمرین میده روان پزسک دارو میده البته دارو برای بعضیا خیلی خیلی واجبه مثلا من به مدت به دلیلی حال همسرم بد بود مریض بود  خیلی استرس داشتم همش گریه میکرد دکتر گفت تا تو خوب نشی نمیتونی به همسرت کمک کنی دارو بخور دارو خوردم چند تا قرص بود حالم خوب شد واقعا  مثل سرماخوردگی که باید دارو بخوری .

ولی حتما توجه کن درمان یه روز دوروز نبست افسردگی یه روزه نیدمده که یه روزه بره باید زمان بدی چندین ماه طول میکشه  مثلادکتر میگه  فلان کارها رو بکن هفته دیگه هم بیا یا ماه دیگه ام بیا .فکر نکن برای اینکه از تو پول بگیره میگه نه طول درمانش یه کم طولانی هست  اگرم قرص خوردی سر خود قطع نکن  چند روز بعد از خوردن قرص تازه تاثیراتشون شروع میسه .درسته هزینه مشاوره بالاهست ساعتی ۴۰۰ تومن بود زمانی که من میرفتم  ولی خوب برای سلامتی لازمه  چون اگر نری بعدها باید بیشتر هزینه کنی .

ازمایش نگرفت برای سروتونین از روی حرفام فکر کنم فهمید  

برای کسلی هم به من گفت کارهای خونه رو که کردی فقط ورزش کن حتما به کاری که  دوست داری رو شروه کن هر روز شده ۵ دقیقه انجام بده چون هورمن شادی تو مغز ایجاد میکنه   

بعضی بیمه ها هزینه  روان پزشک و روان شناس و مشاور رو پرداخت میکنن 

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا