دکترا خوب برخورد میکنن بیستر شما صحبت میکنی بیشتر شنونده هستن اخر سر چند تا راهنمایی میکنن بیشتر همدلی میکنن تا بیان بگن عیب از تو بوده فلان شده یا ادمو دعوا کنن .وقتی صحبت میکنی خودتم بعضی جاها پی به اشتباه خودت میبری گلا حالت بهتر میشه .رواان شناس بیشتر صحبت میکنه تمرین میده روان پزسک دارو میده البته دارو برای بعضیا خیلی خیلی واجبه مثلا من به مدت به دلیلی حال همسرم بد بود مریض بود خیلی استرس داشتم همش گریه میکرد دکتر گفت تا تو خوب نشی نمیتونی به همسرت کمک کنی دارو بخور دارو خوردم چند تا قرص بود حالم خوب شد واقعا مثل سرماخوردگی که باید دارو بخوری .
ولی حتما توجه کن درمان یه روز دوروز نبست افسردگی یه روزه نیدمده که یه روزه بره باید زمان بدی چندین ماه طول میکشه مثلادکتر میگه فلان کارها رو بکن هفته دیگه هم بیا یا ماه دیگه ام بیا .فکر نکن برای اینکه از تو پول بگیره میگه نه طول درمانش یه کم طولانی هست اگرم قرص خوردی سر خود قطع نکن چند روز بعد از خوردن قرص تازه تاثیراتشون شروع میسه .درسته هزینه مشاوره بالاهست ساعتی ۴۰۰ تومن بود زمانی که من میرفتم ولی خوب برای سلامتی لازمه چون اگر نری بعدها باید بیشتر هزینه کنی .
ازمایش نگرفت برای سروتونین از روی حرفام فکر کنم فهمید
برای کسلی هم به من گفت کارهای خونه رو که کردی فقط ورزش کن حتما به کاری که دوست داری رو شروه کن هر روز شده ۵ دقیقه انجام بده چون هورمن شادی تو مغز ایجاد میکنه
بعضی بیمه ها هزینه روان پزشک و روان شناس و مشاور رو پرداخت میکنن