2777
2789

بچگی و نوجوانی بدی داشتم 

کلی اتفاق بد از سر گذروندم 

باعث شده الان نسبت به هیچ چیزی شوق و ذوق نداشته باشم

هیچی خوشحالم نمیکنه

اکثر کارارو بزور انجام میده 

اکثرا بی انرژی و بی حالم

حتی انجام کارای ساده برام سخته انگار کوه جابه جا کردم

میلی به رابطه هم ندارم هرچند خیلی وقتا رد نمیکنم

اوضاع مالیمون هم جالب نیست که اینم علت شده …

تجربه ای از درمان افسردگی دارید؟؟؟

برای شما چطوری حل شد

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اهل گوش کردن پادکست هستی؟

بله خیلی وقتا گوش میدم

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

عزیزم اینجا کسی تراپیست نیست بری مشاوره بهتر میتونه کمکت کنه

قصدشو دارم

میخوام ببینی اگه کسی این مسیر رو طی کرده ( با دارو یا درمانگر یا هر روشی) 

براش یجوری پیش رفته

نميدونم چي بگم. واست دعا ميكنم حالت خوب شه عزيزم❤️

ممنون عزیزم

ی لینک میدم گوش کن درخواستم بپذیر

باشه عزیزم

باید دکتر بری دیگه یه مدت طولانی ما ها که وفسردگی داریم مثل یه چاه می مونیم که خشک شده هر چند وقت انگار چند تا سطل اب میریرن داخل چاه اب داره یه کموسرحالیم اما خیلی وقتا خشکیم کتقعا باید چاه خودش بجوشه .من خودم خیلی پیش دکتر مغز و وعصاب و روان پزشک رفتم دارو میخورم خوبم ولی بدم میاد دارو بخورم همیسه یه کیسه پر قرصای رنگی رنگی .پیش یه روان شناس رفتم گفت سروتو نین مغزت کمه حتما هر روز باید بری تو افتاب ۴۰ دقیقه پیاده روی کنی اون واقعا برام خوب بود خوردن بادام و فندق و پسته و گردو هر کدوم ۷ یا ۸عدد در روز  خو به اونا هم بر ای مغزن.

دیگه هر روز مشغول تمیز کردن و رسیدگی به خونه باش نزار خونه شلوغ بشه چون مغز تو هم شلوغ میسه من فراریم از شلوغی و ره خم ریختگی هر روز یه اتاق رو قشنگ مرتب کن خرید بر ای خونه بکن   برنامه برای اینکه چند روز اینده غذا چی بزراری بکن یعنی ب ای هر کاریت برنامه بزار ولی کمال گرا نباش چون انجام نمیدی دوباره افسرده میشی ورزش هم بکن البته نه اینکه بری باشگاه همین تو خونه نرمش کردن هم   خوبه

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
باید دکتر بری دیگه یه مدت طولانی ما ها که وفسردگی داریم مثل یه چاه می مونیم که خشک شده هر چند وقت ان ...

ممنونم عزیزم خیلی مطالب مفیدی گفتید 

حتما میرم با روانشناس صحبت میکنم 

متاسفانه جنوبم و انقد هوا گرمه روزا کلا از خونه بیرون نمیریم

در مورد کارای خونه و برنامه ریزی هم توانم خیلی پایینه یکی از مشکلاتم خمینه 

هیچ انگیزه و انرژی برای انجامش ندارم 

برنامه غذایی و تمیزکاری هم ریختم ولی انجام ندادم نهایت یروز دو روز 

ممنونم عزیزم خیلی مطالب مفیدی گفتید حتما میرم با روانشناس صحبت میکنم متاسفانه جنوبم و انقد هوا گرمه ...

اره ما ها نباید زیاد از خودمون توقع داشته باشیم مثلا همین یه روز یه روز برنامه ریزی کن مثلا برای صبحانه و نهار و شام نمیخوا  برای یه هفته  بزاری چون همین باعث میشه احساس موفقیت بکنی  من خودم شنبه فقط حال و پذیرایی رو مرتب میکنم یک شنبه اتاق بچه دو شنبه اتاق خودمون سه سنبه بالکن چهار شنبه اشپزخونه پنج شنبه هم میرم خرید برای هفته اینده . بعدم هر چه قدر کار خونه بکنیم بازم  زباد پیشترفت نمیکمیم تو درمان بیشتر باید کار بکنیم تا حس ارزشمندی داشنه باشیم مثلا یه کار غیر کار خونه یه کار هنری چیزی شما چی بلدی؟من یه کمی خیاطی بلدم همین که زه دامن الکی الکی ب ا خودم میدوزم خیلی احساس رصایت میکنم  البته خیلی وارد نیستم یکی از مشکلات ما ها کمال گرا بودنمونه  نمیخواد یه کار رو عالی عالی انجام بدی فقط معمولی انجام بده

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
اره ما ها نباید زیاد از خودمون توقع داشته باشیم مثلا همین یه روز یه روز برنامه ریزی کن مثلا برای صبح ...

من حس میکنم زیاد کمالگرا نیستم 

اوضاع مالی بد و اینکه نتونستم کار مناسب پیدا کنم حالمو بدتر کرده 

خیلی کارای هنری بلدم ولی مدتهاست کنار گذاشتم

ما خانوادگی مشکل کمالگرایی داریم بچه بودم کلاس سوم راهنمایی یه کلاس تابستونه خیاطی میرفتم همه بچه ها تو گوچه بازی میکردن من گلاس خیاطی بودم یه چیز میدوختم بابام اصلا تصلا نمیگفت افرین فقط دنباله یه زره کج دوختن بود بگه ببین اینجا رو کج دوختی  البته مادرشم همین بود  اصلا تشویق بلد نبود فقط ایراد گرفتن بلد بود  شایدم تقصیر نداشت چون اونم تشویق نشده بود 

منم همینطورم از ۱۰_۱۱سالگیم دیگه زندگی برام بد پیش رفت

به تازگیم ی رابطه ۷ساله رو کات کردم

مطمئنم دیگه هیچ وقت و هیچ جوره حالم خوب نمیشه

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم