2777
2789
عنوان

خواهشا نذری میدید

826 بازدید | 42 پست

سعی کنید حتما فقط بدست نیازمندا برسونید.. خیلیا به نون شبشون محتاجن .یه سری مریضا هستن افتادن گوشه خونه حتی نون نمیتونن برن برای خودشون تهیه کنن

نذری بدی ثروتمندا یا حتی افراد متوسط بیان بخورن برن که فایده نداره مشخصه برای ریا هستش

اگر هر کسی دست یک نفر رو بگیره بهش کمک کنه یا یک خانواده رو حمایت کنه دنیا جای بهتری میشه

من از خودم شروع کردم یه خانواده که پدر ندارن پیدا کردم..

خواهشا افراد نیازمند رو دریابیم حمایتشون کنیم این بهترین نذریه..

🩷❤️🧡💛💚🩵💖💓💗💝

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما ی نفر داریم خیلی وضعش خوبه.بعد من از چند نیازمند پرسیدم فلانی هر سال نذری میده ب شما چی.....گفت حتی یکبار هم نداده.بعد دوستم وصعش خوبه میگه فلانی برای ما و باباها و اعموها میاره.....فقط برای پولدرا میبره

بله درسته برای سال جدید تحصیلی میتونید کمک حالی باشید برای دانش آموزانی که اقلام تحصیلی مناسبی ندارند علم خیلی خوبه 

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
خب ما نذری میپزیم پخش میکنیم نمیتونیم بریم تو سایت ببینیم نیازمندن یا نه

باید محله های فقیر نشین ندری رو پخش کرد

ما خودمون ۲۸ صفر ندری قیمه داریم که چند تا دیگه همه رو بصورت پک درست میکنیم میبریم محله هایی که خیلی خیلی فقیرن 

🩷❤️🧡💛💚🩵💖💓💗💝

اونن نیازمند از فقر فرهنگی هستش که هر سال دو تا بچه اضافه میکنه وگرنه اگه بدونه خودش تو فلاکته باز یکی دیگه رو نیاره تو زندگی و بد بختش نکنه خوبه 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

واقعا،ب پولدارا بیشتر میرسن،انگار می‌خوان ب چشم بیان یا طرفی که پولدار انگار آدمه و اونی که فقیر آدم حساب نمیکنن

حاجت دارا بیاین تاپیک اخرم

میشه برا عاقبت بخیریم دعا کنی؟الهی خودتم اول عاقبت بخیر بشی بعدم هرچی دلت میخواد حاجت روا بشی🙏

اتفاقا به نیازمندیها می‌رسید که سالی دوتا بچه اضافه میکنن

در کنارش دو بسته ال دی هم بذاریم 🤣

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
سعی کنید به خانواده ای که می دونید دستش تنگ به تعداد اعضای خانواده غذا بدید

نذری امام حسین فقیر وغنی بخورن خوب

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.