2777
2789
عنوان

خواهر بد

153 بازدید | 8 پست

سلام خواستم از خواهرم بگم و اینکه خواهر شما هم اینجوریه یا نه.

خواهر من خیلی انرژی منفی داره اصلا نمی تونم ده دقیقه هم کنارش بشینم کلا یه حوریه میبینم من از هرکاری بدم میاد و حرص میاد بهم همین کار رو می کنه واسه من قیافه میگیره وقتی بهم نیاز داشته باشه باهام خوب برخورد می کنه ولی بعدش زود اخلاقش سگی میشه همش دنبال دعواست وقتی میبینن من دارم درس می خونم یا ورزش یا به مهارت جدید یاد می گیرم یا خلاصه پیشرفت می کنم یا برای خودم به چیزی می خرم خیلی گرفته میشه و با حرص باهام رفتار میکنه اصلا تمام تلاشش رو می‌کنه آرامش من رو به هم بزنه،از دست اون نتونستم درسم رو خوب بخونم  آرامش نداشته برای من توی خونه وقتی صداش می کنم خودش رو به نشنیدن میزنم ولی وقتی صدام کرد و من نشنیدم جواب ندادم داد میزنم و قهر میکنه،همش هم دنبال دعواست و خیلی حاضر جوابه هرچی میگم یه چیزی میگه و می خواد دعوا راه بندازه،به نظرتون باهاش چی کار کنم؟چطور باهاش مقابله کنم؟

خواهر منم انرژی منفیه.من راه دور زندگی می کنم.باورت میشه فقط وقتی اتفاق بدی میفته به من زنگ میزنه؟؟ یعنی شرطی شدم تا گوشیم ژنگ می خوره و شماره خواهرم افتاده می فهمم یا یکی مرده یا داره می میره یا تصادف کرده یا دعوا شده یا کسی در حال مرگه.یعنی بیست ساله راه دورم یکبار نشده زنگ بزنه و خبر خوب داشته باشه.خبر خوبا رو واسه خودش نگه میداره.خبر بدا رو به من می رسونه منو به هم بریزه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه دعوای بد و شدید کن باهاش و قطع ارتباط کناصلا فکر کن تو خونه نیست به هیچ وجه قهرتو نشکنبرا ارامش ر ...

آخه خونمون یکم کوچیکه باهاش رو به رو میشم تند تند اصلا راه فراری هم ندارم دارم دیوونه میشم

آخه خونمون یکم کوچیکه باهاش رو به رو میشم تند تند اصلا راه فراری هم ندارم دارم دیوونه میشم

میدونم کلی تا رسیدی بهش بدون توجه و نگاه کردن راهتو کج کن برو اونور درستو بخون یک دانشگاه خوب قبول بشی بری